Târg în scop caritabil

1 58151 original jpg jpeg

Vrei să-ţi înnoieşti biblioteca sau garderoba şi să ajuţi în acelaşi timp persoanele mai puţin norocoase ca tine? Atunci vino la expoziţia cu vânzare organizată de Asociaţia Touched România.

Sâmbătă,28 iunie,începând cu ora 11:00,la Inspayer Bistro (Strada Batistei nr. 24 A,vizavi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie),va avea loc cea de a doua ediţie a evenimentului Touched by an Angel-Garage Sale.

Proiectul ajută copiii în nevoie şi luptă împotriva abandonului infantil prin oferirea de sprijin financiar Centrului Maternal Casa Agar,înfiinţat de către Asociaţia Touched România.

Vor fi expuse spre vânzare,haine,cărţi,bijuterii sau jucării şi va afi aproape imposibil să pleci fără să cumperi ceva. Toate obiectele puse în vânzare la acest eveniment au fost donate în acest sens,iar banii rezultaţi din vânzarea acestora,precum şi toţi banii strânşi în urma donaţiilor,vor merge către centrul maternal.

Touched România există pentru a transforma vieţile copiilor şi a mamelor aflate în situaţii de dificultate oferindu-le sprijin emoţional,material şi educaţional în vederea prevenirii separării copilului de familie şi a reintegrării socio-profesionale. Asociaţia a fost înfiinţată în anul 2005,în Bucureşti,ca răspuns la numărul de copii abandonaţi. 9 ani mai târziu reţeaua a crescut şi a ajutat până în prezent peste 200 de mame şi copii. Centrul Maternal Casa Agar previne abandonul copiilor şi ajută mamele în dificultate şi sprijină reintegrarea lor socio-profesională. De asemenea,cu sprijinul partenerilor şi voluntarilor,susţinem copiii bolnavi sau abandonaţi din spitalele cu secţii de oncologie pediatrică şi pentru copii abandonaţi din Bucureşti.

95064dc902e21840f75b09fa0f05280a jpg jpeg


Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg