Târgul naţional de produse ecologice

1 52581 original jpg jpeg

De te cheamă Ana vino şi te înscrie la concursul “Reţeta Anei”! În perioada 10-11 septembrie, producătorii din cadrul Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale, organizat în Parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, te vor premia cu prăjituri şi dulciuri.

Scrie istoria numelui Ana şi intri în marele concurs. Înscrierile se fac sâmbătă,10 septembrie,începând cu ora 10:00. Premiile se vor acorda la ora 12:00.

Ceapa de Pricei din judeţul Sălaj va fi "vedetă" în al doilea an la Bucureşti,la ediţiei a 64-a a târgului de la agronomie (în perioada 10-11 septembrie,la Pericei se desfăşoară Festivalul cepei). Galeria dulceţurilor şi a mierii de albine continuă pentru gospodine cu puţin timp la dispoziţie.

În plus,serbarea câmpenească continuă în toate ediţiile din luna septembrie,a II-a ediţie a Răvăşitului oilor la Târgul naţional de produse ecologice,tradiţionale şi naturale cu bulz şi pastramă.

Sâmbătă şi duminică de la 12:00 eşti invitată la masă la Botiza. Un program gastronomic unde poţi gusta gulaş,sărmăluţe cu păsat,zeamă acră cu pită din mălai şi clătite din cartofi.

Târgul mai pune la dispoziţie o mini-expoziţie cu dotările gospodăreşti de unde poşi cumpăra făina de porumb oltenească pentru o mămăligă ca la mama acasă! Sâmbătă ai ocazia să deguşti mămăligă oltenească cu lapte de la ţară.

În săptămâna 17-18 septembriete aşteptăm la evenimentul „Bunătate-sufletul fiecărui lucru”cu multă speranţă pentru cei 10 copii de la Mânăstirea Marcus,judeţul Covasna. Alăturaţi-vă evenimentului dacă sufletul vă spune că puteţi ajuta!

Dacă doreşti să o ajuţi pe Măicuţă şi pe aceşti copii abandonaţi care şi-au găsit un cămin şi un drum în viaţă datorită acestei femei poţi să donezi în acest cont:

Maica Stareţă Serafima Mariana Comşa

Asociaţia de binefacere "Sfânta Iustina" Cod Fiscal:14152220 Orfelinatul Sfintei Manastiri Marcus Loc. Marcus,jud. Covasna

Cont BCR-Sf. Gheorghe,nr. RO53RNCB0124009682180001

BCR codul SWIFT (BIC):RNCBROBUCV0 (!ultimul caracter este cifra zero)

 Telefon Maica Stareţă Serafima:0740.095.480

Mai multe detalii despre Măicuţă Serafima şi copiii ei găşeşti pe site-ul oficial al mănăstirii:http://www.manastirea-marcus.com/

Sau pe blogul copiilor:

 http://ingeriidelamanastire.blogspot.com

 “Măicuţa Serafima şi copiii de la mănăstire vor aduce,spre vânzare la târgul de produse tradiţionale icoane făcute la mănăstirea Marcus,Covasna,cărţi şi obiecte bisericeşti. Cei care vor să ajute aceste suflete cu un bănuţ sau vor să-i cunoască pe copii sunt aşteptaţi la târg.” ne-a spus Nicoleta Tintea o parteneră a târgului implicată cu tot sufletul în acest proiect.Recente

Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg