«Te iubesc oricum», un film care-ţi merge la suflet

1 52528 original jpg jpeg

Ţi-au plăcut filmele „O iubire imposibilă” („In the Mood for Love”), „Amélie” („Le fabuleux destin d’Amélie Poulain”), „Concertul” („Le concert”) sau „Scrisori către Julieta” („Letters to Juliet”)? Atunci te vei îndrăgosti şi vei vrea să revezi pelicula „Te iubesc oricum”, a cărei premieră are loc vineri, 2 noiembrie.

„Love Is All You Need” („Te iubesc oricum”) este noul film al laureatei cu Oscar,Susanne Bier,o comedie romantică cu Pierce Brosnan şi Trine Dyrholm,actriţă,cântăreaţă şi compozitoare daneză.

„Te iubesc oricum” îţi vorbeşte cu umor despre absurditatea vieţii,despre afecţiune,despre alegerile cruciale care te fac fericită sau nu,despre durerea şi plăcerea de a lăsa trecutul în urmă pentru a merge mai departe.

Vei afla povestea a două suflete rănite a căror destine se intersectează atunci când aveau mai mare nevoie ca niciodată de o schimbare.

Philip (Piersce Brosnan),un englez care trăieşte în Danemarca,este un văduv care încă deplânge pierderea femeii iubite,şi tatăl unui băiat,Patrick,care urmează să se căsătorească. Ida (Trine Dyrholm) este o coafeză cvadragenară daneză,a cărei fiică,Astrid,se va mărita cu Patrick. În plină recuperare după chimioterapia necesară pentru tratarea unui cancer la sân,ea descoperă că este înşelată de doi ani de soţul ei cu o femeie mai tânără. Cei doi se întâlnesc la îmbarcarea într-o călătorie spre Italia,acolo unde urmează să aibă loc nunta copiilor lor şi pentru ei urmează o săptămână nebună în sudul însorit.

Departe de tensiunea creată de faptul că soţul Idei vine la nuntă cu amanta şi de neînţelegerile dintre mirii care se cunosc de doar trei luni,Philip şi Ida se surprind din nou îndrăgostiţi.

Împreună cu ei îţi vei umple sufletul de frumuseţea peisajelor paradiziace din sudul Italiei şi a vechii,luxuriantei livezi de lămâi de pe proprietatea lui Philip,locul unde îşi dau seama că,după ani de nefericire,au regăsit persoana alături de care şi-ar dori să îmbătrânească.

Vor reuşi să dea curs sentimentelor care-i cuprind? Vor fi un exemplu pentru copiii lor aflaţi la început de drum în viaţă? Rămâne să descoperi singură într-un film de suflet,fără efecte speciale,în care acţiunea se desfăşoară lent,natural,pentru a te lăsa să meditezi la lucrurile cu adevărat importante în viaţă.

Descoperă o nouă poveste de dragoste în filmul „Te iubesc oricum” („Love Is All You Need”),din 2 noiembrie,în cinematografele din:

-Bucureşti:

Movieplex Cinema Plaza

Grand Cinema Digiplex

Hollywood Multiplex

The Light Cinema

Cinema City Cotroceni

Cinema City Sun Plaza

-Braşov:

Cityplex Braşov

-Cluj:

Cinema City

-Oradea

Cortina Digiplex

-Arad

Cinema City

Cinema City Galleria

-Târgu Mureş

Cinema City

-Constanţa

Cityplex

Cinema City

-Brăila

Cinema CityRecente

UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi jpg
Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg