Tendinţe pentru sezonul rece

simeon stalpnicul png

În sezonul rece se poartă culorile neutre, dar nu le putem exclude pe celelalte din garderobă. Fiecărei femei îi place să fie bine îmbrăcată, să combine hainele ca să aibă o ţinută cât mai elegantă şi potrivită pentru fiecare zi.

Iată ce tendinţe se poartă în sezonu rece:1. Diferite nuanţe de nude

Culorile nude şi cele neutre sunt întotdeauna potrivite pentru zilele din sezonul rece,dar în acest an,au devenit o tendinţă. Se poartă nuanţe diferite de nude pentru un aspect care se încadrează perfect şi elegant. Culorile similare se vor contrasta şi completa reciproc cu celelalte articole vestimentare din ţinută.

2. Fusta midi

Fustele midi sunt o tendinţă şi au început să fie purtate de tot mai multe femei. Acestea sunt cunoscute pentru că te fac să ai o siluetă de invidiat,lucru care atrage atenţia. Poartă o fustă midipentru un aspect care este perfect toamna.

3. Paltonul

La fiecare câţiva ani,paltonul îţi face reapariţia în lumea modei de toamnă. Acest lucru se întâmplă şi în acest an,dar cele mai multe persoane aleg tendinţa în carouri. Dacă nu ai purtat palton încă în acest an,cu siguranţă ar trebui.

4. Puloverele

Multe persoane au tendinţa de a sta departe de acest articol vestimentar,ceea ce nu înţeleg.Puloveruleste foarte confortabil şi poate fi combinat cu orice,mai ales cu o pereche de pantaloni cu talia înaltă. Este o ţinută elegantă şi cochetă.  

5. Rochia mini

Rochiile mini sunt de multe feluri şi diferite modele. Când vine frigul,ai tendinţa de a le da deoparte. Anii '70 s-au întors într-un mare fel în această toamnă,aşa că optează pentru o rochie mini pentru un look trendy.

6. Ochelarii de soare

Chiar dacă se spune că ochelarii de soare se poartă doar vara,şi în sezonul rece sunt potriviţi. Aceştia te protejează şi sunt persoane care au probleme dacă nu poartă ochelarii.

 7. Eşarfele 

Nu e un secret că eşarfele sunt unele dintre cele mai mari tendinţele în fiecare an,în special toamna şi iarna.Dacă îţi place,poartă-le pentru că au devenit un accesoriu nelipsit în această perioadă. Sunt întotdeauna un plus.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg