Toto Cutugno revine într-un concert, în toamnă

1 54547 original jpg jpeg

Iubitorii de muzică italiană şi fanii lui Toto Cutugno se vor bucura de hit-urile care l-au consacrat pe artistul italian pe scena internaţională la viitorul concert stabilit pentru data de 3 noiembrie. Află detalii şi ia bilete din vreme!

Timp de două ore, începând cu ora 20.00,pe scena Sălii Palatului din Bucureşti,Toto Cutugno va face spectacol alături de Orchestra Simfonică Bucureşti.

„Ne-am dorit să venim cu un concept nou,unul care nu s-a mai realizat în România. Pentru că Toto Cutugno este foarte iubit de publicul român,el însuşi fiind legat emoţional de români,i-am propus această colaborare inedită. Artistul a acceptat imediat şi ne bucurăm că avem posibilitatea să oferim publicului nostru un concert de calitate,plin de rafinament şi eleganţă,în care artistul ne va încânta cu cele mai frumoase hit-uri ale sale acompaniat de Orchestra Simfonică Bucureşti”,a declarat organizatorul evenimentului,Dana Siman,

Atât Toto Cutugno,cât şi membrii orchestrei şi-au alocat două zile,înainte de data concertului,pentru repetiţii.

„Această colaborare se doreşte a fi o celebrare a relaţiei frumoase şi îndelungate pe care artistul o are cu publicul din România,printr-un plus de rafinament”,a adăugat Dana Siman.

Pentru acest spectacol au fost deja puse la vânzare bilete la următoarele catogorii:

-VIP Exclusiv:450 lei

-VIP:400 lei

-I:350 lei

-a II-a:250 lei

-a III-a:150 lei

Ele sunt disponibile pe www.bilete.ro,în oficiile Poştei Române şi în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi Eventim.ro (Germanos,Orange,Vodafone,Domo,Librăriile Humanitas,Cărtureşti,www.eventim.ro),dar şi la casele de bilete ale Sălii Palatului.