Tricotaje care îţi pun în valoare silueta

1 60567 original jpg jpeg

Este iarnă, deci momentul oportun să scoţi de prin dulapuri artileria grea. Cu toate acestea, nu alege pulovere „consistente” sau exagerat de voluminoase, dacă silueta nu îţi permite acest lucru! Iată câteva reguli care te vor ajuta să-ţi alegi cardiganul potrivit!

Corpîn formă de pară

Acest tip de siluetă se caracterizează prin şolduri mai pronunţate. Gândeşte-te la Kim Kardashian,Jennifer Lopez şi Beyonce.

Alege pulovere şi cardigane cu terminaţia în dreptul taliei. În cazul în care puloverul ales este mai lung,îţi va accentua şi mai mult posteriorul,deci nu purta astfel de modele. Scopul tău principal este să creezi echilibru,iar pentru asta trebuie să te axezi mai mult pe:decolteuri adânci,pulovere cu decolteu în V,pulovere cu gât larg sau chiar glugă. Poartă cardigane şi pulovere cu mâneci scurte şi bufante.

Uită-te şi după pulovere cu detalii pe umăr (paiete sau chiar epoleţi). De asemenea,o culoare puternică,va atrage atenţia în partea de sus a ţinutei,deci renunţă la pasteluri sau culori pământii.

Corp în formă declepsidră

Salma Hayek şi Halle Berry sunt exemplele perfecte pentru a-ţi forma o idee asupra acestui tip de siluetă.

Caută pulovere petrecute,care să-ţi evidenţieze fiecare centimetru al corpului-clepsidră. Cardiganele care au nasturi,aplicaţii şi elemente decorative,chiar sub linia bustului,sunt exact ce-ţi trebuie!  Detaliile de acest gen vor atrage atenţia în zona decolteului,însă nu trebuie să exagerezi!

Adâncimea decolteului trebuie să se păstreze mereu în parametri decenţi. Mergi pe culori tomnatice,dar evită să-ţi cumperi pulovere lălâi sau prea pufoase!

Corp în formă de măr

Acest tip de siluetă tinde să menţină greutatea în zona taliei. Multe femei pre şi postnatale se încadrează în această categorie. O talie nedefinită şi nişte şolduri pronunţate sunt caracteristici tipice pentru această siluetă.

Cumpără cardigane şi puloverecu decolteul în V sau bărcuţă,alege unele cu glugă,pentru a redirecţiona atenţia în sus. Nu cumpăra nimic care se opreşte chiar înainte de linia mediană,pentru că va accentua şi mai mult talia. Alege doar pulovere ce trec peste stomac. Cardiganele lungi,cu nasturi,ce ajung până chiar aproape de genunchi sunt numai bune pentru tine! Un pulover cu gulerul rulat,dar şi larg,un cardigan de tip şal sau capă,sunt alegeri bune pentru forma măr.

Corp în formă de dreptunghi (siluetă androgină)

Acesta este tipul de siluetă tipic unui supermodel,fără forme. Ştim că îţi este greu să creezi iluzia volumelor,acolo unde acestea lipsesc,însă nimic nu e de nerezolvat.

Eşti norocoasă cu acest tip de siluetă,pentru că poţi alege cardigane oricât de groase ori voluminoase. Alege pulovere XXL,confortabile şi poartă-le cu jeanşi drepţi sau fuste creion. Puloverele şi cardiganele cu centură în talie vor arăta fabulos pe tine! Cele petrecute sunt iarăşi bune pentru tine şi forma corpului tău,pentru că dau impresia de curbe,în zonele cheie.Recente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg