Trucuri vestimentare ca să pari mai suplă

1 68998 original jpg jpeg

De cele mai multe ori, pentru a părea mai subţire, trebuie să ţii un regim drastic şi să faci în mod constant exerciţii fizice. Câteodată, însă, este nevoie doar de câteva ponturi privind felul în care te îmbraci. Iată ce îţi propunem!

Postura corporală

Când stai dreaptă,stomacul tău va arăta mult mai plat,deşi nu ai făcut înainte de asta 50 de abdomene. Nu exagera însă,nu vrei să arăţi ca un umeraş din lemn. Trage de umeri uşor înspre spate şi scoate pieptul în faţă.

Adaugă înălţime

Nu trebuie să investeşti în tocuri exagerat de înalte,însă o pereche de pantofi şi una cizme,cu talpa înaltă şi cu un toc mediu,vor face minuni,încă de la prima... încălţare. Un bot uşor alungit sau oval va contribui,de asemenea,la căpătarea câtorva centimetri în plus.

Atrage privirile în partea superioară a corpului

Dacă vrei ca oamenii (colegii de la muncă sau prietenele tale) să nu mai acorde atenţie şoldurilor şi coapselor tale pronunţate,ai grijă ce haine şi accesorii alegi.

Poartă topuri cu decolteuri interesante (în formă de V – care alungesc) şi alege modele care accentuează partea de sus. Accesorizează cu cercei lungi sau candelabru sau cu coliere colorate,care pun accentul pe faţa ta.

Alege stilurivestimentare potrivite ţie

Cea mai comună greşeală pe care o fac femeile mai plinuţe este să poarte cămăşi sau bluze lălâi,în încercarea de a masca zonele cu probleme (talie,abdomen şi şolduri). În esenţă,ce este larg te va face să pari şi mai „masivă” sau mai neîngrijită.

Ce poţi face în această privinţă? Începe prin a purta haine care ţi se potrivesc ca mărime şi stil şi lasă-ţi la vedere formele. Modelează zonele cu probleme cu ajutorul bustierelor şi a centurilor din microfibră.

Poartă rochii parte-peste-parte şi modele drapate pe diagonală. Acestea vor masca suficient din burtica care te nemulţumeşte.Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg