Trucuri vestimentare care te fac să pari mai slabă

1 68998 original jpg jpeg

Trucurile vestimentare te pot ajuta să ai o siluetă mai zveltă, chiar dacă ai câteva kilograme în plus. Iată de ce să ţii cont când îţi alegi hainele.

1. Alegerea unei mărimi mai mari nu te va face să pari mai slabă. A purta haine mai largi pentru a ascunde kilogramele în plus este o greşeală pe care o fac multe femei,iar de cele mai multe ori efectul este contrar. Măsura potrivită este crucială pentru a nu părea mai corpolentă.

2. Hainele tip Spanx sau din orice material de acest fel sunt bune pentru o călătorie,însă doar pentru persoanele care le suportă. Dau aparenţa unei siluete mai zvelte cu aproape un număr.

3. Mânecile. Este bine ca braţele plinuţe să fie acoperite. Discreţia avantajează întotdeauna.

4. Tocurile. Înălţimea şi greutatea sunt strâns legate în jocul echilibrului vizual. Tocurile înalte lungesc întotdeauna silueta.

5. Evită fustele scurte. Chiar dacă te tentează să optezi pentru o fustă scurtă,cu cât îţi descoperi mai mult picioarele,cu atât numărul kilogramelor pe care îl ai în plus se va vedea ma mult.

6. Culorile închise subţiază orice siluetă. La fel ca şi măsurile,s-a demonstrat că nuanţele sobre-negru,bluemarin sau gri închis-reduc percepţia volumului.

7. Evită imprimeurile mari şi dungile. Tot ceea ce ocupă prea mult spaţiu amplifică volumul. Se recomandă,de asemenea,să se evite volanele,materialele vaporoase,sclipiciul sau culorile vii,dacă se doreşte să se abată atenţia de la zonele cu kilograme în plus.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg