Trucuri vestimentare pentru mignone

1 64062 original jpg jpeg

Nu ştii cu cum să te mai îmbraci, ca să pari mai înaltă? Îţi dăm noi câteva idei care îţi „alungesc“ optic silueta. Cea mai importantă regulă vestimentară care se aplică femeilor mici de statutură ca tine este să porţi doar haine care îţi vin „mănuşă“.

Poţi arăta minunat într-o rochie cu dungi,important este să o alegi pe aceea cu „magie“,care poate să adauge câţiva centimetri înălţimii tale.

Blugii skinny,fustele tip „stilou“,blazerele pe corp sunt un foarte importante pentrui garderoba unei mignone.

Trebuie să le ai,pentru că acestr trei piese de îmbrăcăminte alungesc silueta văzând cu ochii. De asemenea,chiar dacă vrei să porţi haine largi,geci ori cardigane,asigură-te că pe dedesubt ai o rochie care vine perfect pe corpul tău.

Poartă haine cu talia înaltă

Chiar dacă sunt în trend blugii cu talie joasă,fustele,pantalonii şi jeanşii tăi trebuie să aibă întotdeauna talia înaltă. Această croială nu-ţi „taie“ din înălţime,ci te face să pari mai înaltă.

Atât fustele,cât şi pantalonii scurţi vin bine pe un corp mai mic de statură,cu condiţia să nu aibă talie joasă.

Renunţă la haine din două piese

Când îţi alegi ţinutele vestimentare,evită-le pe cele care înjumătăţesc silueta. Apelează la regula treimilor,adică îţi poţi lua un tricou/bluză mai lungă,peste fund,şi o fustă dreaptă ori pantaloni conici cu talie înaltă.

Sau la o pereche de jeanşi,spre exemplu,poţi asorta o bluză scurtă. În felul acesta atragi atenţia asupra părţii mai lungi a corpului.

Niciodată,bluze sau rochii cu umeri

Sunt la modă iar bluzele,tricourile şi rochiile cu umeri mari,care sunt întăriţi,de cele mai multe ori. Evită-le pe cât posibil,pentru că acest artificiu vestimentar îţi vor face o silueta dreaptă şi compactă.

Îmbracă rochii maxi

Nu te feri să porţi rochiilungi,vaporoase,de teamă că aceastea îţi vor „scurta“ înălţimea,pentru că acestea au uneori exact efectul opus.

E adevărat,că rochiile maxi iau din înălţime şi adaugă formei siluetei,dar le poţi purta,dacă ţii cont de o regulă importantă:nu purta rochii şi fuste până în pământ,şi să nu ţi se mai vadă picioarele deloc.Recente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg