Tutorial unghii cu gel pentru începători. Ghid simplu, pe etape

1 69348 original jpg jpeg

Tutorial unghii cu gel pentru începători. Unghiile cu gel pot fi realizate cu succes atât de persoanele cu studii în domeniu dar şi de către cele mai nepricepute sau la început în aceste taine ale frumuseţii; tot ce trebuie să faceţi este să aveţi o trusă potrivită, cât de cât completă şi să urmaţi doar câţiva păşi simpli.

Haideţi să vedem împreună,ce trebuie să faceţi pentru a obţine cele mai frumoase şi reuşite unghii cu gelmai ales dacă sunteţi şi începători.

Tutorial unghii cu gel pentru începători - Pregătirea unghiei şi a instrumentelor

Înainte de toate trebuie să va degresaţi şi să vă sterilizaţi instrumentele ce le aveţi de folosit pentru acest următor procedeu,pentru ca mai apoi să treceţi la pregătirea unghiei.

Pregătirea unghiei şi a mâinii se va face cu un dezinfectant. Se va îndepărta lacul de unghii sau ojă actuală dar şi orice alt tip de reziduu ce se află pe unghie. Cuticulele se vor împinge sau se vor tăia (nu se recomanda) cu ajutorul unui băţ de portocal sau a unui instrument metalic.

Se va pili unghia cu ajutorul unei pile de asprime medie,însă nu se va exagera pentru că riscaţi să rămâneţi doar cu o pieliţa în loc de unghie. Se va deshidrata unghia pentru ca mai apoi să se aplice un primer de bună calitate,deoarece acesta vă ajută în aderarea gelului la unghia naturală.

fcaa3169816541f8651db0d40582decb jpg png

Aplicarea gelului şi alegerea metodei de lungire a patului unghial

Unghiile se pot construi prin două metode-cu tips sau prin lungire cu ajutorul şabloanelor. Tipsurile se vor alege în funcţie de mărimea fiecărei unghii în parte şi se vor lipi cu ajutorul unui lipici special şi se va ţine apăsat pentru aproximativ 10 secunde. Pilirea adezivului în exces se va face cu grijă şi se va nivela unghia până când nu va mai exista nici cea mai mică imperfecţiune.

Pentru alungirea cu ajutorul şablonului,acesta se va poziţiona efectiv în prelungirea unghiei naturale.

Se va ţine în lampă UV pentru uscare,aproximativ 2-3 minute pentru ca mai apoi să începeţi procesul de pilire,dar evitaţi pila electrică. Dacă vă doriţi o singură culoare,acum este momentul în care aplicaţi stratul de gel,lăsaţi fiecare unghie să se usuce şi aveţi mare grijă ca lichidul să nu se prelingă pe o parte şi pe alta a unghiei pentru că se vor “infiltra” bule de aer şi vă va da peste cap întreagă muncă de până acum.

Tutorial unghii cu gel pentru începători - aplicarea gelului trifazic

După culoare,este necesar să aplicaţi un gel trifazic,într-o cantitate mai mare,se lasă la uscat iar când aţi terminat cu toate unghiile,începeţi serios să le piliţi până când ajungeţi la grosimea dorită. 

Se va curăţa unghia cu ajutorul unei periuţe,se aplică gelul de finisare şi se introduc unghiile,pentru ultima data în lampă,2-3 minute.

După ce aţi terminat toţi aceşti paşi,trebuie să acordaţi atenţie şi cuticulelor,pe care le veţi hidrată cu ajutorul unui gel sau ulei special.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg