Vezi cum se poartă pantalonii scurţi cu talie înaltă

1 70221 original jpg jpeg

Pantalonii scurţi sunt unul dintre must have-urile verii. Iar în această vară, la modă sunt cei cu talie înaltă. Chiar dacă sunt din denim, imprimeu cu dungi sau model floral, se găsesc în toate culorile şi modelele posibile, de aceea trebuie să se regăsească şi în garderoba ta.

Pantalonii scurţi nu sunt o noutate. Ei erau purtaţi de femeile care mergeau în vacanţă încă din anii 50. În plus,în atenţia marilor creatori de modă deja era modelul cu talie înaltă şi puţin mai larg.Pantalonii cu talie înaltă sunt una dintre tendinţele modei,care a revenit şi în acest sezonse referă la articole vestimentare precum pantalonii scurţi. Sunt mai iubiţi decât fustele şi rochiţele,deoarece sunt mai comozi şi sunt o alegere bună dacă ieşi să faci activităţi în aer liber,dar nu numai. Acum se găsesc pantaloni scurţi pentru stilul casual,dar şi pentru ţinute elegante.

3dd3e9fe541a74126344bf1085e98b39 jpg jpeg

Poţi purta o pereche de pantaloni scurţi la o petrecere,la o plimbare în parc sau în oraş. Sunt perfecţi pentru zilele călduroase de vară. Cu pantalonii scurţi cu talie înaltă nu doar că vei fi la modă,ci ai posibilitatea de a ascunde anumite zone cu probleme.

Dacă te uiţi prin magazine,o să vezi că sunt foarte multe modelede pantaloni scurţi cu talie înaltă,în toate culorile posibile şi din mai multe materiale,cum sunt denimul,bumbac,cu imprimeu sau piele pentru stilul informal,dar şi formal.

d86dfd161661db45e8eda11dd0b98192 jpg jpeg

Încă de la început au fost la modă pantalonii scurţi din denim,care sunt precum un clasic atemporal şi sunt cei care se potrivesc cu orice,de aceea nu-ţi va fi greu să porţi acest tip de pantalon. Fie că alegi un top de culoare neutră sau unul cu model,sau o cămaşă din denim,cu siguranţă vei avea un aspect deosebit. În plus,pentru că sunt cu talie înaltă,vor arăta foarte bine cu un top.

În afară de pantalonii scurţi cu talie înaltă din denim,îi poţi alege pe cei cu

floral,dungi sau cu buline. Cu aceşti pantaloni poţi păstra un aspect simplu,iar dacă vrei ceva mai wow,ţinuta poate fi formată dintr-o pereche de pantaloni scurţi,un top şi o pereche de pantofi cu toc.

a01e6f61cb5fb6bf0ae32fb267574750 jpg jpeg

Totodată,dacă-i alegi pe cei cu imprimeu,trebuie să ştii că există o regulă simplă:trebuie să-i combini cu un top colorat. De exemplu,dacă porţi pantaloni scurţi cu

albe şi negre,în partea de sus trebuie să se regăsească o culoare de pe pantalon.

Când vine vorba de încălţămintea pe care o poţi lua la pantaloni scurţi,trebuie să ştii că sunt foarte versatili. În funcţie de materialul şi stilul pe care-l au,poţi încălţa adidaşi,sandale,balerini sau pantofi cu toc înalt.

Credite foto:www.fashionsy.com



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg