Viața bate filmul! Actorul care și-a omorât mama plănuia să-l împuște și pe Justin Trudeau

Un actor canadian, care n-are mai mult de 24 de ani, cunoscut pentru rolul lui din „Diary of a Wimpy Kid”, și-a ucis, cu sânge rece, mama, după care avea planuri criminale și în privința prim-ministrului țării sale. Dar s-a răzgândit. Ce a făcut în schimb?

image

Ryan Grantham a portretizat numeroase personaje în scurta lui carieră actoricească, printre care Jeffery Augustine, un puști care îl omoară cu mașina pe alt personaj al filmului „Riverdale”, Fred Andrews. Actorul a mai apărut și-n producții precum „The Wizard of Oz”, în 2010, și „Diary of a Wimpy Kid”.

Grantham și-a împușcat mortal propria mamă când aceasta cânta la pian, în casa lor din British Columbia, Canada. Barbara Waite avea 64 de ani. După crima comisă, actorul de 24 de ani și-a recunoscut fapta, după care a fost condamnat la închisoare pe viață fără posibilitate de reducere a sentinței în următorii ani, susține HuffPost.

Conform dovezilor strânse la dosar, Ryan a recunoscut crima într-un video filmat cu o cameră GoPro și a arătat apoi trupul neînsuflețit al mamei sale. După cum a scris presa locală, Grantham plănuia să-l ucidă și pe prim-ministrul canadian Justin Trudeau.

A repetat uciderea mamei și, la câteva ore după odioasa crimă, actorul și-a încărcat mașina cu trei arme de foc, muniție, 12 cocktailuri Molotov și tot felul de obiecte de camping. Avea și o hartă cu Rideau Cottage, locul unde locuiește Trudeau cu familia lui. 

Actorul a recunoscut, în fața poliției și în jurnalul său personal, că voia să-l omoare pe Trudeau. Din fericire, în loc s-o pornească spre casa prim-ministrului Canadian, s-a dus la sediul poliției din Vancouver să se predea.

În confesiunile lui șocante, actorul a spus că plănuia să comită o crimă în masă la Universitatea

Simon Fraser, unde era el înscris, sau pe podul Lions Gate, susține CBC.

Grantham a așteptat să vadă ce decide tribunalul cu privire la posibilitatea de-a fi eliberat vreodată pe cauțiune. Judecătorul care s-a ocupat de cazul lui a ținut să precizeze că, timp ce 14 ani, nici nu se pune problema de vreo discuție cu privire la reducerea pedepsei.

Judecătoarea Kathleen Ker a descris cazul ca fiind îngrozitor și devastator și consideră că Grantham are contact cu realitatea, nu este dereglat mintal, și că se putea abține, din punct de vedere psihologic, de la asemenea crimă odioasă.

Tot judecătoarea a spus că Grantham se afla într-un vid sufletesc, într-o decădere evidentă în ultimele leni dinainte de crimă. Consuma mult canabis și urmărea filme violente pe „dark web”, simțindu-se izolat, marginalizat și cu dorințe suicidale sau criminale de-a dreptul.

În timpul procesului, care a început în iunie, actorul și-a cerut scuze de la mama lui omorâtă chiar de mâinile lui și a spus că ea era o femeie cumsecade și că nu merita ce i-a făcut el. Prea târziu!

Foto - Considering Love and Other Magic (2016)



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg