VIDEO - Află care sunt culorile anului 2016

1 66306 original jpg jpeg

Dacă în anul 2015 culoarea marsala era cea mai căutată de toată lumea pentru rochii sau accesorii, în 2016 sunt două culori vedetă. Află care sunt culorile anului 2016!

Culorile anului 2016. Rose Quartz şi serenity

Este pentru prima dată când celebra firmă Pantone a ales două culori pentru a fi culorile anului. Şi asta pentru că acestea se îmbină foarte bine,oferind un echilibru cromatic,care-ţi oferă o stare de bine şi de relaxare. Aceste culori sunt compatibile şi duale în acelaşi timp,fiind perfecte pentru rochii elegante în degrade.

Nuanţele de rose quartz şi albastrul sunt un exemplu că se poate realiza o asociere între o culoare caldă şi una rece,care să emane o stare de pace şi de ordine. În acelaşi timp,combinarea acestor două tonuri vine să răstoare percepţiile tradiţionale de asociere a culorilor.

Rose quartz şi serenity sunt culori cu o puternică simbolistică. Rose quartz este o nuanţă delicată care îndeamnă spre compasiune,în timp ce serenity poate fi asociată cu albastrul cerului şi este o culoare răcoroasă,iar când o vei purta vei avea senzaţia că eşti uşoară ca un fulg şi orice este posibil.

Aceste două culori pot fi purtate asociat,însă pot fi asortate cu alte nuanţe cum ar fi purpuriu,maro,tonuri calde de verde şi toate nuanţele de roz sau galben. Pentru o ţinută mai sofisticată şi strălucitoare,argintiul este alegerea ideală.Recente

Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg