VIDEO. Ascultă noua piesă a lui Ştefan Bănică Jr.

1 51900 original jpg jpeg

Ştefan Bănică Jr. şi-a lansat cel mai nou cântec al său, “Nu e prea târziu”, care va fi prezent pe cel de-al 14-lea disc de autor din carieră.

Cântecul "Nu e prea târziu" a fost înregistrat la mijlocul lunii iunie şi atât muzica,cât şi versurile îi aparţin lui Ştefan Bănică.  Noua piesă este descrisă de cântăreţ ca fiind o melodie de dragoste care aduce un parfum şi un sound vintage aparte.

 " E o piesă de dragoste în care am pus accent pe stare, emoţie şi versuri. Chitara electrică are un sound aparte, vintage, gen anii ’60, iar contrabasul aduce un plus de autenticitate, parfumul specific acelor ani. Consider că e un cântec binevenit în peisajul muzical actual şi sper să vă placă, să-l fredonaţi!",declară artistul.

Cu o carieră de peste două decenii,Ştefan Bănică are un CV impresionant:13 albume de autor,vândute în peste 500.000 de exemplare şi premiate cu cinci discuri de aur şi două de platină,roluri de succes în teatru,în filme şi seriale,peste o mie de concerte în întreagă ţară,moderator de radio şi televiziune. Zeci de premii vin în completarea palmaresului său,Ştefan Bănică fiind unul dintre cei mai complecşi şi iubiţi artişti din România.