VIDEO. Ce gândesc femeile despre contractul prenupţial

simeon stalpnicul png

Astăzi, de la ora 16.30, la Prima Tv şi Adevărul Live, intră în mintea lor şi află ce gândesc femeile. Raluca, Diana, Sabrina şi Diane discută despre necesitatea contractelor prenupţiale, dar şi despre schimbările de mentalitate ale poporului român de-a lungul anilor.

Subiectele discutate azi sunt:

Cum s-a schimbat poporul român în ultimul secol:de la spiritul de turmă la complexul de inferioritate-La 70 de ani de la apariţia primului studiu privind psihologia poporului român,în care spiritul de turmă ne caracteriza,specialiştii Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj lucrează la o cercetare similară. Una dintre trăsăturile esenţiale ale românilor este că se percep fie lipsiţi de valoare,fie geniali. Aceste complexe,de inferioritate şi de superoritate,şi lipsa pragmatismului îi împiedică să aibă succes şi să fie fericiţi. 

Cum îi spui „nu” şefului fără să-l scoţi din sărite?-Cu toţii avem o strângere de inimă când am vrea să refuzăm o sarcină primită „de sus”. Nu ai vrea să te aglomerezi cu încă un proiect,dar,dacă refuzi,şeful tău ar putea considera că eşti leneş sau incapabil. Există,totuşi,o cale de a rezolva această problemă spinoasă. 

Paralizia nu mai este pentru totdeauna. Patru bărbaţi paralizaţi se mişcă din nou,datorită unui nou tratament-După mulţi ani în care au fost imobilizaţi în scaune cu rotile şi în care li s-a spus că nu vor mai putea să meargă niciodată,patru tineri americani şi-au mişcat picioarele pentru prima oară. Acesta este un mare pas înainte pentru medicină,spun specialiştii americani. 

De ce iubesc românii Germania?-Aproape 650.000 de români au vizitat Germania în 2013,cu 14.6% mai mult decât în 2012. Fie pentru castelele şi palatele din Dresda,pentru cultura industrială din Essen sau pentru unele dintre cele mai vechi păduri din lume,Germania a devenit a doua opţiune a românilor când vine vorba de vacanţe.Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg