VIDEO. Cele mai tari gadgeturi ale anului 2013

simeon stalpnicul png

În studioul Adevărul, jurnalişti de tehnologie de la patru publicaţie au vorbit despre gadgeturile care i-au impresionat în anul 2013.

Anul acesta am văzut multe tehnologii existente care au primit îmbunătăţiri majore,dar şi gadgeturi cu totul noi care ar putea revoluţiona conceptul de portabilitate.Radu Neagu (playtech.ro),Emil Dragotă (gadget.ro,mobilissimo.ro) şi Iulian Machi (revista Connect) au vorbit despre dispozitivele lor preferate de anul acesta.

Octavian Palade a început prin a nominaliza HTC One drept smartphone-ul anului 2013. Designul este cel care l-a impresionat cel mai mult. Emil Dragotă a spus că în ciuda livrării unui telefon bun,HTC n-a ajuns să vândă foarte mult. Ba mai mult,nici autonomia n-a fost prea bună. Când vine vorba de rivali,Dragotă a spus că Samsung a început să-şi tempereze salturile de design,astfel că trecerea de la S3 la S4 a fost mai lină.

„Un top 3:HTC One,Note 3 şi LG G2“,a spus Iulian Machi. „Am ajuns la concluzia că mi-a plăcut mai mult Galaxy S4 decât HTC One“,a afirmat Radu Neagu. El a spus că la Note 3 i-a plăcut foarte mult autonomia acestuia. Cât despre LG G2,Neagu a spus că te obişnuieşti după cam o săptămână cu butoanele poziţionate pe spate. Dragotă a afirmat că la G2 i-a plăcut ecranul adus cât mai pe marginea telefonului.

Dragotă a menţionat că Google va ajunge în timp să investească mai mult timp şi mai mulţi bani în Motorola,companie pe care o deţine,dar pe care încă nu a ridicat-o la rampă pe cum se aştepta toată lumea. În prezent,Motorola are Moto X cu care a impresionat în 2013.

Google Edition până la capăt?

Palade a pomenit de modelele Galaxy S4 şi HTC One oferite drept Google Play Edition,adică dotate cu Android pur. Mai nou,şi LG G Pad vine la fel. Neagu a spus că există oameni care nu preferă toate funcţiile pe care le include Samsung. „Eu sunt unul dintre aceia care preferă să-şi pună ei toate aceste funcţii,deoarece uneori astea pot încetini telefonul“. Emil Dragotă a vorbit despre preţ,nesubvenţionat în cazul modelelor GPE,astfel că e vorba de telefoane de peste 500-600 de dolari,„la liber“.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg