VIDEO. Criss şi Vlad au lansat piesa “Cine eşti?”

simeon stalpnicul png

Criss şi Vlad, protagoniştii serialului “Pariu cu Viaţa” difuzat de Pro Tv şi parte din trupa-fenomen LaLa Band, au făcut un nou pas în cariera muzicală. Cei doi au lansat piesa “Cine eşti?”, primul single din cariera lor solo.

Single-ul a avut parte de o lansare inedită “între prieteni”,pe paginile oficiale de Facebook LaLa Band şi Pariu cu Viaţa,unde a creat o adevărată isterie,piesa ajungând să strângă în mai puţin de 10 zile,aproximativ 100 de mii de vizualizări.

Crissşi Vlad formează un cuplu foarte iubit de către public,nu doar pe micul ecran,ci şi în realitate,activitatea celor doi tineri fiind urmărită zilnic,de milioane de fani,pe toate reţelele de socializare.

“Prima noastră piesă ni se potriveşte foarte bine,ne-a plăcut mult amândurora,încă din momentul în care am ascultat primul draft. Contează foarte mult faptul ca formăm un cuplu şi în viaţa de zi cu zi,pentru că asta ne face să simţim fiecare piesă diferit,la o intensitate mult mai mare. Suntem doi tineri îndrăgostiţi  care împărtăşesc tot felul de momente împreună şi care fac cu pasiune,atât actorie,cât şi muzică.”  a declarat Criss.

Piesa a fost compusă de Ionut Radu,cunoscut sub numele de John Puzzle,împreună cu MariusDan Radu,fratele acestuia.Recente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png