VIDEO. Cum combatem flagelul drogurilor

simeon stalpnicul png

Drogurile au fost dintotdeauna o boală a societăţii, majoritatea victimelor găsindu-şi sfârşitul în braţele "morţii albe". Află care este profilul consumatorului de droguri şi care sunt cele mai căutate froguri de pe piaţa românească din emisiunea Adevărul Live.

„Este un fenomen care trebuie monitorizat foarte atent,reprezintă una dintre ameninţările serioase la adresa publicului tânăr. Există un studiu care se efectuează o dată la trei ani,iar ultimele două studii au fost realizate în 2007 şi 2010,între aceste elemente se arată o creştere de la 1,7% la 4,3% în rândul consumatorilor de droguri. Un alt studiu finalizat în cursul anului 2012,la nivelul studenţilor,arată că prevalenţa pe consum este de 22,5 %. Pornind practic de la primele elemente de monitorizare şi ajungând la ceea ce înseamnă consumatorul dependent şi reabilitate“,a spus Şeful Organizaţiei Anidrog,Sorin Oprea.

El a vorbit şi despre drogurile care fac ravagii la nivel mondial,despre câţi consumatori de droguri sunt identificaţi la nivelul ţării noastre,dar şi despre drogurile preferate de consumatori.

„Aş vrea să vă dau câteva exemple la nivel mondial şi anume acela al deceselor din supradoză,de fapt morţii din droguri sunt denumiţi 

morţii de sâmbătă seara

,asta pentru că în perioada de weekend apar supradozele. Sunt 200.000 de morţi anual la nivel mondial,din fericire în România numărul deceselor nu sunt atât de mari,ajungând la 34  de morţi anul trecut. Drogurile se prezintă ca un iceberg,nu vedem decât o treime din ceea ce se întâmplă de fapt.“Recente

Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg