VIDEO. Dumnezeu în sala de operaţie: cum pot ajuta un bolnav rugăciunea şi telepatia

simeon stalpnicul png

Sala de operaţii este considerată de mulţi medici un sanctuar, unde se întâlneşte umanul cu divinul.

Profesorul doctor Nicolae Constantinescu,chirurgul care a efectuat peste 8.000 de intervenţii şi căruia „i-a ajutat Dumnezeu“ să fie medic de gardă atât în timpul violenţelor de la Revoluţie,cât şi la Mineriadă  a povestit astăzi în cadrul emisiunii Adevărul Live despre astfel de revelaţii.

Majoritatea chirurgilor s-au confruntat,la un moment dat,cu o situaţie pe care nu şi-au putut-o explica din punct de vedere strict ştiinţific:pacienţi în stare foarte gravă care au supravieţuit ca prin minune. Să fie mâna lui Dumnezeu sau mâna pricepută a doctorului?

Prof. dr. Nicolae Constantinescu,invitatul Adevărul Live de astăzi,a efectuat peste 8.000 de intervenţii chirurgicale în domeniile chirurgiei generale,oncologiei,chirurgiei osteo-articulare,chirurgiei vasculare,urologice,endocrine,plastice şi reparatorii,începând cu stagiatura la Sanatoriul din Eforie Sud şi continuând cu spitalele:Foişor,„Dr. Şt. Stâncă“,Construcţii,PTTR şi Colţea.

În 1999 s-a terminat studiul pe plan mondial,cel care a interesat multe ţări şi a identificat genomul uman ca fiind un lucru unic pentru fiecare individ. S-a stabilit că bagajul genetic se găseşte doar în persoana mea,nu şi în altcineva. Noi ştiam nişte lucruri despre buze,muşcături ori tălpi,dar acum am avut forţa de a susţine că omul este unicat genetic.

La un moment dat le-am dat studenţilor să studieze venele fetelor cu pielea transparente,nu am găsit două la fel. Vreau să vă spun că nu există două compoziţii de lapte de mama identice. Omul este unicat şi fiziologic,s-a ajuns până acolo să se spună că nu există două electrocardiograme identice. Ca să vedeţi că mintea nu a stat,în secolul XIX,medicii francezi au zis că există bolnavi şi nu boli. Asta înseamnă că fiecare bolnav are caracteristica lui. Tot ce am spus până acum se referă la materie. Eu sunt convins că omul e unicat şi la nivel de materie.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg