VIDEO. Selah Sue, în concert la Arenele Romane

1 54908 original jpg jpeg

Una dintre cele mai apreciate cântăreţe ale momentului, Selah Sue vine în România pentru un concert de zile mari. Bucură-te de un spectacol cum nu ai mai văzut, în care muzica bună va fi în prim plan.

Duminică,Selah Sue va oferi publicului prezent o reprezentaţie deosebită,izvorâtă din talentul său muzical extraordinar şi din prezenţa scenică încântătoare. Arenele Romane vor fi învăluite de sonorităţile unor piese precum ˶Raggamuffin”,˶Crazy Vibes”,˶Summertime”,˶Zanna” şi,bineînţeles,ale binecunoscutei ˶This World”.

Cântăreaţa belgiană este o adevărată revelaţie a noului val de muzicieni,care a atras atenţia încă de la primul material lansat:EP-ul ˶Black Part Love”. Acesta s-a bucurat de un mare succes,iar Selah a fost invitată să cânte pe scena mai multor festivaluri mari din lume. În 2011 a fost lansat primul său album intitulat chiar ˶Selah Sue”,care a cucerit iremediabil ascultătorii de pretutindeni.

Stilul abordat de artistă este unul original,un mixt incitant de muzică reggae,soul şi jazz,care a propulsat-o rapid în topul celor mai apreciate cântăreţe din lume,în Europa ajungând la o cifra de 740.000 de copii vândute.

Selah a cucerit şi continentul nord-american,înregistrând vânzări de 400.000 de albume şi aprecieri multiple venite din partea unor reviste prestigioase precum ˶The Rolling Stones”.

Cel mai cunoscut single al artistei este,fără îndoială,'This World' care a obţinut discul de platină,iar pentru ˶Raggamuffin”,˶Crazy Vibes” şi ˶Zanna” şi-a trecut în palmares discuri de aur.

Selah Sue nu s-a remarcat numai prin timbrul său vocal unic,uşor de recunoscut ci şi prin priceperea cu care mânuieşte chitara,astfel că,având parte de suportul unui întreg ansamblu muzical,concertele artistei constituie experienţe de neuitat în aria muzicii live.

Concertul va începe la ora 20:00,iar accesul publicului va fi disponibil de la ora 19:00. Biletele sunt disponibile prin reţeaua Eventim,magazinele Orange,Vodafone şi Domo,librăriile Humanitas şi Cărtureşti,dar şi online,pe www.eventim.ro.Recente

Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg