Vino la prima ediţie a evenimentului Love is in the ART

1 65785 original jpg jpeg

În perioada 13 şi 15 noiembrie 2015, are loc prima ediţie a Festivalului Love is in the ART, în mai multe locaţii din Bucureşti. Pricipala temă a evenimentului este o celebrare a modului în care dragostea se reflectă în diferitele domenii ale artei.

Pe parcursul a 3 zile,participantii se vor delecta cu piese de teatru,spectacole de dans contemporan,expoziţii foto,proiecţii de film şi concerte. Intrarea este gratuită. 

Pe 13 noiembrie,de la ora 19:00,la Teatrelli, se va desfăşura un show impresionant gândit de Momo Sanno,un artist a cărui carieră se întinde pe parcursul a 15 ani,perioadă în care a dansat în peste 2.000 de spectacole,în prezenţa a 2.000.000 de spectatori. Momo Sanno îşi fascinează audienţa de fiecare dată printr-un mix inedit de stiluri de dans,tehnici şi influenţe,reuşind constant să creeze momente vibrante.

Înainte de reprezentaţie,de la ora 18:00,la Galeria creartdin Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7,va avea loc vernisajul expoziţiei foto Love is in the Photography,semnată de Vlad Eftenie,un nume extrem de apreciat când vine vorba de fotografia urbană,şi de Adi Bulboacă,unul dintre cei mai talentaţi fotografi de teatru.

Tot pe 13 noiembrie,de la ora 19:30,la Teatrul de Comedie,bucureştenii sunt aşteptaţi la spectacolul „La vita e bella”,de Radu F. Alexandru,în regia lui Vlad Cristache,cu Delia Seceleanu,Cristian Iacob,Delia Nartea,Alexandru Conovaru.

De asemenea,organizatorii Love is in the ARTîi invită pe cinefili,vineri seară,la proiecţia filmului „Happy,Happy”,de Anne Sewitsky,la J'ai Bistrot, de la ora 19:00.

Lungmetrajul spaniol „Stockholm”, în regia lui Rodrigo Sorogoyen, care a câştigat trofeul TIFF 2014, va fi proiectat, pe 13 noiembrie, de la ora 19:00, la

din Bucureşti, în cadrul primei ediţii a evenimentului

.

Sâmbătă, 14 noiembrie

va continua sâmbătă, de la ora 19:00, cu spectacolul de teatru „Edith Piaf”, scenariul şi regia semnate de Mălina Andreila

, iar la

cu proiecţia filmului „Love Bus: cinci poveşti de dragoste din Bucureşti”, de la ora 22:30. În programul proiecţiilor de film se află şi „Io sono l'amore”,un lungmetraj regizat de Luca Guadagnino,cu Tilda Swinton şi Flavio Parenti,o tragică poveste de dragoste aşezată în superba metropolă Milano la final de mileniu. Filmul,programat sâmbătă,14 noiembrie,de la ora 19:00,urmăreşte prăbuşirea clasei burgheze sub presiunea pasiunilor şi a sentimentului de dragoste necondiţionată.

Cei mici sunt aşteptaţi de la ora 18:00,în sala Teatrului Excelsior,unde actorii de la Teatrul Ion Creangăle-au pregătit spectacolul „Spaima zmeilor”,de Mihai Ion şi Gelu Colceag. Teatrul de Artăîşi deschide porţile publicului,de la ora 19:15,pentru avanpremiera „Cerere în căsătorie”,de A.P. Cehov,în regia lui Victor Olăhuţ,piesă care îi are în distribuţie pe Florentina Năstase,George Constantinescu şi Valentin Terente.

Duminică,15 noiembrie

Ziua de duminică pune în scenă,la

,de la ora 19:00,spectacolul „Slugă la doi stăpâni”,de Carlo Goldoni,în regia lui Dan Tudor,iar la

,cinefilii vor putea viziona,începând cu ora 19:00,„Hasta la Vista”,de  Geoffrey Enthoven.

este un eveniment organizat de Primăria Municipiului Bucureşti,prin

.