Voltaj relansează campania „De la capăt” dedicată copiilor aflaţi în situaţii dificile

1 62866 original jpg jpeg

La doar câteva luni de când au lansat piesa manifest şi programul "De la capăt", băieţii de la Voltaj vor să facă mesajul piesei cunoscut şi peste hotare prin participarea la Eurovision.

Primul pas a fost făcut. Se întâmpla odată cu lansarea piesei şi videoclipului “De la capăt” – un manifest,un semnal de alarmă asupra tuturor copiilor lăsaţi în urmă de către părinţii plecaţi la muncă în străinătate.Acum,trupa Voltaj,prin participarea la Selecţia Naţională Eurovision,vor să ducă mesajul campaniei la un alt nivel şi să facă cunoscută şi internaţional cauza copiilor care nu se pot bucura de atenţie şi implicare din partea părinţilor care,fie sunt plecaţi la muncă în străinătate pentru a le asigura un trai decent,fie petrec multe ore la locul de muncă şi astfel pierd etape importante din creşterea copiilor.„Când am compus şi am lansat piesa şi campania "De la capăt" nu ne-am gândit că vom participa la Eurovision. Dar ne-am dat seama că acest concurs poate să ne ajute să facem cunoscută şi internaţional campania 'De la capăt'. Suntem convinşi că,dacă vom reuşi să câştigăm în România,vom reuşi să facem atentă toată Europa", declara Călin Goia, solistul trupei Voltaj.De la cuvintele frumoase şi povestea emoţionantă din spatele videoclipului, au urmat o serie de acţiuni prin care trupa Voltaj a pus în practică programul "De la Capăt".

În luna decembrie, băieţii ofereau o mâna de ajutor la construcţia locuinţei Loredanei, tânăra din Buzău care ne-a oferit tuturor un exemplu de cinste şi bunătate. Loredana este cea care, deşi se află într-o situaţie financiară dificilă, nu a stat pe gânduri şi, în momentul în care a găsit un portofel plin cu bani, l-a predat Poliţiei. Urmează ca membrii trupei să meargă în Dolj pentru a ajuta o fetiţă de 9 ani şi pe care, în plus, o vor invita la Finala Selecţiei Naţionale Eurovision, ce se desfăşoară pe 8 martie la Craiova.

Programul „De la capăt” este dedicat proiectelor pentru copiii şi tinerii aflaţi în situaţii dificile şi despre cât de important este să poţi primi o a două şansă, construită pe încredere, apropiere şi înţelegere. Piesa a devenit purtătorul de cuvânt al programului

, în care, cei care doresc, pot să aleagă să se înscrie în proiecte derulate de World Vision România şi Habitat for Humanity România.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg