Vrei să înveţi paşi noi de dans? Hai la Festivalul Tribal Fusion!

1 55165 original jpg jpeg

În perioada 1-3 noiembrie, poţi învăţa să dansezi sau poţi vedea spectacole inedite în cadrul Tribal Fest Bucharest, primul festival de dans contemporan care are loc în România.

În cadrul evenimentului,care va avea loc la Centrul ArtCub,din Capitală,instructori de renume din America,Olanda şi Slovenia vor organiza 9 şedinţe de cursuri de dans. La acestea pot participa cei care vor să experimenteze pentru prima oară mişcările specifice dansului contemporan,dar şi cei care au experienţă minimă în domeniu. De asemenea,dansatorii profesionişti îşi vor putea etala creativitatea în concursuri organizate.

Nu te pasionează dansul? Încearcă şi alte atracţii din cadrul festivalului! De exemplu,poţi vizita târgul de bijuterii şi articole vestimentare inspirate de dansul contemporan,care exprimă energie,originalitate şi pasiunea pentru frumos. 

Tribal Fusion este un stil de dans contemporan care a apărut pentru prima oară în anul 2000,în San Francisco. Acesta îmbină mişcările tradiţionale (dans african,balinez şi flamenco),clasice (dans indian sau persan),folclorice (dans egiptean) şi moderne (hip-hop,breakdance). Toate au la bază stilul oriental.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg