Weekend dedicat iubirii: căsătorii de probă, surprize şi oferte speciale pentru îndrăgostiţi

1 61373 original jpg jpeg

Anul acesta, iubirea se celebrează la Ploieşti Shopping City. Mall-ul a pregătit două weekenduri speciale dedicate tuturor celor ce sărbătoresc dragostea în luna februarie.

Centrul comercial din Prahova organizează cu ocazia Valentine’s Day şi Dragobete căsătorii de probă,în cadrul cărora toţi cei care vor să renunţe la burlăcie pentru o zi pot face pasul cel mare.

Proaspeţii însurăţei vor pleca acasă nu doar cu certificatul de căsătorie,dar şi cu o poză oferită pe loc pentru a le aduce aminte de momentul în care au spus „DA”. Cuplurile îşi vor putea uni destinele într-un decor tematic special amenajat de Ploieşti Shopping City şi vor avea parte de surprize pregătite pentru ei de centrul comercial. Căsătoriile de probă vor avea loc în zilele de 14 – 15 şi 21-22 februarie,între orele 14:00 – 21:00.

În plus,cei ce sunt în căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită se pot inspira din sugestiile zilnice postate pe pagina de Facebook a mall-ului. Cuplurile pot profita şi de ofertele dedicate îndrăgostiţilor,valabile până pe 24 februarie:1+1 gratis,dar şi meniuri speciale oferite de Grillandia,Aroma,La Nasu Conasu,La Cucina sau Delice.

Mai mult,cei ce vor să îşi demonstreze iubirea într-un mod inedit,pot să le dedice partenerilor o scrisoare de dragoste prin intermediul aplicaţiei de pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City.

Ploieşti Shopping City a dat deja startul acţiunilor dedicate lunii îndrăgostiţilor printr-o campanie inedită,ce a captat atenţia tuturor ploieştenilor. Inimioarele lui Cupidon au ieşit la vânătoare de îndrăgostiţi în cele mai importante locaţii din Ploieşti,precum centru oraşului,licee,campusul universitar,pub-uri sau în mall. Până pe data de 23 februarie,cei ce se pozează cu mascotele Ploieşti Shopping City şi postează fotografiile pe profilul personal,folosind hashtag-ul #iubestisidaruiesti sunt înscrişi automat la concursurile zilnice organizate de mall şi au şansa să câştige unul dintre zecile de premii puse în joc:cine romantice sau meniuri speciale pentru 2 la cafenele din Ploieşti Shopping City.Recente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg