Weekendul reducerilor de Crăciun la Bucureşti Mall şi Plaza România

1 52852 original jpg jpeg

Începând de mâine, 14 decembrie, Bucuresti Mall si Plaza Romania intră în febra cumpărăturilor de Crăciun cu 3 zile de discount-uri de până la 50% şi oferte unice. Aproape 100 de magazine din cele doua mall-uri se pregătesc pentru sărbători cu preţuri speciale.

Christmas Discount Weekend înseamnă trei zile în care goana după cadouri să fie un prilej de voie bună şi încântare. Astfel,între 14-16 decembrie,marea majoritate a magazinelor vor avea extra discounturi,oferte speciale şi promotii,toate pe ritmuri de colinde,şi într-o atmosferă condimentată cu vin fiert şi bomboane de ciocolată.

În plus,în această perioadă se desfăşoară în Bucureşti Mall o tombolă cu multe surprize,pentru cumpărături de 300 ron fiecare participant având posibilitatea câştigării unui premiu instant şi intrând în cursa pentru o garderobă de 10.000 ron.

Pe de altă parte,în Plaza România,pe lângă câştigurile pe loc,tombola la care se poate participa cumpărând de minim 250 ron,oferă marelui câştigător,o bucătărie mobilată şi utilată în valoare de 6.000 euro. Mai mult decât atât,Credit Europe Bank oferă bonus dublu prin Card Avantaj în magazinele partenere.Recente

caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png