Ziua universală a iei, sărbătorită la Sibiu

1 58043 original jpg jpeg

În acest an, Sibiul va sărbători ia ca simbol al frumosului şi al unui spirit redescoperit de către generaţiile actuale. În perioada 20-24 iunie, ia va fi limbaj universal.

Povestea începe cu a fost o dată în şcolile din România şi din diasporă,acolo unde elevii şi profesorii vor îmbrăca,la final de an şcolar,ii şi costume tradiţionale. Va continua cu o serie de evenimente în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului,care va fi gazda unor zile de poveste.

Pe toată durata evenimentului,toţi cei ce vor păşi pragul Muzeului îmbrăcaţi în ie vor avea intrarea gratuită.

Duminică,22 iunie 2014,ia se asortează cu (şi pe) Biciclete Cochete! Nu trebuie decât să îţi pregăteşti ia,coşul de picnic şi să vii în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Întâlnirea va avea loc la ora 14:30 în Piaţa Mică. Plecarea spre Muzeu se va face de la ora15:00. La Târgul de Ţară din Muzeul Satului va avea loc cel mai mare picnic din Sibiu,unde se vor împleti coroniţe de Sânziene şi va avea loc parada celor mai frumoase ii!

Evenimentul de la Sibiu,organizat de către Muzeul Astra şi Future Capital şi susţinut de comunitatea La Blouse Roumaine,îşi propune să spună lumii întregi cea mai frumoasă poveste despre România!

Mai multe detalii despre programul acestor zile şi evenimentele conexe găsiţi pe pagine de Facebook www.facebook.com/IASIBIUsau la adresa de email marketing@muzeulastra.com,acolo unde puteţi trimite imagini surprinse în aceste zile,participând astfel la crearea unei stări ce va rămâne în istoria tradiţiilor ţării noastre.



Recente

Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg