Ziua universală a iei, sărbătorită la Sibiu

1 58043 original jpg jpeg

În acest an, Sibiul va sărbători ia ca simbol al frumosului şi al unui spirit redescoperit de către generaţiile actuale. În perioada 20-24 iunie, ia va fi limbaj universal.

Povestea începe cu a fost o dată în şcolile din România şi din diasporă,acolo unde elevii şi profesorii vor îmbrăca,la final de an şcolar,ii şi costume tradiţionale. Va continua cu o serie de evenimente în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului,care va fi gazda unor zile de poveste.

Pe toată durata evenimentului,toţi cei ce vor păşi pragul Muzeului îmbrăcaţi în ie vor avea intrarea gratuită.

Duminică,22 iunie 2014,ia se asortează cu (şi pe) Biciclete Cochete! Nu trebuie decât să îţi pregăteşti ia,coşul de picnic şi să vii în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Întâlnirea va avea loc la ora 14:30 în Piaţa Mică. Plecarea spre Muzeu se va face de la ora15:00. La Târgul de Ţară din Muzeul Satului va avea loc cel mai mare picnic din Sibiu,unde se vor împleti coroniţe de Sânziene şi va avea loc parada celor mai frumoase ii!

Evenimentul de la Sibiu,organizat de către Muzeul Astra şi Future Capital şi susţinut de comunitatea La Blouse Roumaine,îşi propune să spună lumii întregi cea mai frumoasă poveste despre România!

Mai multe detalii despre programul acestor zile şi evenimentele conexe găsiţi pe pagine de Facebook www.facebook.com/IASIBIUsau la adresa de email marketing@muzeulastra.com,acolo unde puteţi trimite imagini surprinse în aceste zile,participând astfel la crearea unei stări ce va rămâne în istoria tradiţiilor ţării noastre.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg