Floarea preferată îţi dezvăluie personalitatea

1 66447 original jpg jpeg

Te-ai gândit vreodată ce spune despre tine floarea pe care o placi cel mai mult? În cele ce urmează, ai ocazia să afli care sunt trăsăturile tale de caracter în funcţie de această alegere

Bujor

Cea mai iubită plantă a ta,bujorul,îţi dezvăluie feminitatea. Eşti generoasă,adori să-i surprinzi pe cei dragi în mod plăcut şi ştii să-i asculţi la nevoie.

Trandafir

Dacă trandafirii sunt printre preferaţii tăi,eşti o fire aventurieră şi-ţi doreşti să călătoreşti cât mai mult. Eşti fascinată de culturi diferite şi vrei să cunoşti obiceiuri diverse,stiluri de viaţă variate. Eşti perfecţionistă şi vrei să oferi tot ce ai mai bun.

Lalea

Îţi place să te înconjori de oameni,pentru că eşti sociabilă şi adori să călătoreşti. Eşti sensibilă şi empatizezi cu cei din jur,ceea ce te ajută să dai şi sfaturi foarte bune. Garderobaşi gusturile tale culinare sunt la fel de variate ca şi culorile lalelelor.

Liliac

Eşti o fire romantică şi asta se denotă din vestimentaţia pe care o alegi. Adori antichităţile şi eşti nostalgică. Pe de altă parte,te adaptezi destul de repede în orice situaţie şi nu te străduieşti să iei lucrurile prea în serios.

Hortensie

La fel ca hortensia,starea ta de spirit să schimbă odată cu anotimpurile,iar preferatul tău e vara. Eşti delicată,dar poţi fi arţăgoasă uneori la muncă şi în unele cercuri sociale.

Orhidee

Eşti misterioasă şi asta cucereşte pe oricine,chiar dacă ai un grup restrâns de prieteni. Îţi plac ţările exotice,Thailanda,Noua Zeelandă. Chiar dacă ţi-e greu să recunoşti,pentru tine e foarte important modul în carea arăţi.

Gladiolă

Te caracterizează eleganţa. Aventura face parte din stilul tău de viaţă şi nu-ţi lipseşte ambiţia. Nu stai o clipă locului,dar ai avea mare nevoie de o pauză,măcar cât să priveşti o gladiolă în vază.

Lăcrămioară

Te consideri o răsfăţată a destinului şi eşti mulţumită de viaţa ta. Îi protejezi peste măsură pe cei la care ţii,riscând să-i faci să se simtă sufocaţi. Îţi pasă dacă nu le merge bine şi,uneori,ajungi să pui interesul lor înaintea celui propriu.

Crin

În relaţia de cuplu,cauţi să nu-ţi pierzi independenţa. Ca prietenă,eşti generoasă  şi grijulie. Îţi place să vii în ajutorul celor dragi la nevoie. Pe plan profesional,eşti mândră de realizările tale şi-ţi doreşti să fii respectată pentru ele.

Floarea-soarelui

Eşti plină de viaţă şi o persoană caldă,iubitoare,optimistă. Îţi faci prieteni foarte uşor şi eşti descrisă ca sufletul petrecerii.  

Zambilă

Te adaptezi cu uşurinţă la diverse situaţii. Când este necesar să iei o decizie,ai nevoie de mai mult timp spre deosebise de ceilalţi.Recente

serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg