FOTO A fost idolul copiilor, dar a ales să se înscrie pe o platformă pentru adulţi. Cine este vedeta

1 bella thorne jpg jpeg

Fosta actriţă Disney, Bella Thorne, a stârnit controverse după ce şi-a pus la vânzare fotografiile sexy pe platforma OnlyFans.

OnlyFans a devenit popular prin faptul că se pot posta fotografii, videoclipuri şi mesaje provocatoare, dar şi intime, sub forma unui abonament premium. Platforma reţine un comision de 20% pentru fiecare tranzacţie percepută. În timp ce unii creatori de conţinut sunt lucrători sexuali, mulţi alţii sunt modele, dansatori, cântăreţi, muzicieni şi comedianţi care nu produc niciun conţinut cu caracter intim. 

Bella Thorne, în vârstă de 22 de ani, a doborât recorduri când s-a înscris pentru prima dată pe platformă, având peste 50.000 de fani. Doar într-o săptămână a câştigat două milioane de dolari deoarece se opreşte câte o taxă de 200 de dolari pentru fotografiile presupuse a fi nud. În cele din urmă, s-au dovedit a nu fi nuduri, ci fotografii sexy în care actriţa poartă lenjerie intimă.

Abonaţii s-au plâns de acest lucru şi cer să le fie rambursaţi banii. După cele petrecute, reprezentanţii platformei au schimbat modul în care funcţionează plăţile şi costurile. Dacă până acum plata se făcea săptămânal, creatorii de conţinut îşi vor primi banii lunar. Mai mult decât atât, modificările au însemnat o reducere a veniturilor şi o întârziere a plăţilor pentru mulţi lucrători sexuali de pe platformă. 

Actriţa este cunoscută pentru personajul pe care l-a jucat timp de trei ani (2010-2013) în serialul „Shake It Up” de la Disney Channel, fiind idolul unor generaţii de copii la acea vreme. Aceasta a dezvăluit, la un moment dat, că a fost la un pas să fie concediată din cauza unei fotografii în care a fost surprinsă purtând un costum de baie format dintr-o pereche de bikini negri, cu dantelă, la vârsta de 14 ani.



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg