FOTO: Cine este şi cum arată a treia soţie a lui Florin Piersic

1 florin piersic 0 jpg jpeg

Celebrul actor român a iubit multe femei, iar pe trei dintre ele le-a dus la altar. După căsniciile eşuate cu Tatiana Iekel şi Ana Széles, Florin Piersic pare să fi găsit marea iubire în cel de-al treilea mariaj.

Îndrăgitul actor român a frânt multe inimi şi a trăit câteva poveşti de iubire ca-n filme. Pe lângă relaţiile oficiale, Piersic a avut şi numeroase idile, fiind recunoscut drept un mare cuceritor. Prima pe care a dus-o la altar a fost actriţa Tatiana Iekel. Povestea lor a debutat la Paris, în anul 1958, iar după doi ani de amor şi-au unit destinele. Căsnicia nu a durat decât până în anul 1974, iar din relaţia lor a rezultat un copil, Florin Piersic Jr., care a devenit actor, ca şi părinţii lui.

De Anna Széles s-a îndrăgostit în autobuz. În 1975 s-au căsătorit, iar în 1976 a venit pe lume fiul lor, Daniel. În 1985, Piersic şi Széles au divorţat, actriţa mutându-se în Ungaria cu copilul.

În timpul căsniciei cu Széles, Piersic a trăit o poveste de dragoste cu Angela Similea, care, la rândul ei, era căsătorită cu olandezul Jan Hilgen. Povestea lor de dragoste era pe buzele tuturor. „Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic. Am creat un cuplu. Pe scenă, la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Széles, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”, mărturisea Angela Similea mai târziu, în cartea autobiografică.

Despre relaţia cu Angela Similea, actorul a declarat: „Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Széles. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”.

A treia oară, cu noroc

2 cpf promo de numar 128x89 jpg jpeg

Pe actuala soţie, Anna Torok, a cunoscut-o în 1986 într-un avion, iar de atunci au rămas împreună. S-au căsătorit civil în 1993, iar de atunci formează un cuplu care pare indestructibil.

De profesie contabil, Anna Torok este mare iubitoare de teatru. Pentru că preferă să trăiască departe de lumina reflectoarelor, publicul român a avut puţine ocazii să o vadă împreună cu celebrul său soţ.

„Am o cabană aproape de Cluj, unde mă retrag adesea alături de soţia mea, căreia îi face mare plăcere să se ocupe de flori şi care a transformat curtea cabanei într-o grădină extraordinară”, spunea actorul într-un interviu în revista AS.

Foto: Click.ro, okmagazine.roRecente

Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg