FOTO: Cine sunt noii concurenţi de la Puterea Dragostei. Şi prezentatoarea este nouă!

1 cristina mihaela dorobantu puterea dragostei sezon 3 kanal d jpg jpeg

La debutul celui de-al treilea sezon al reality show-ului matrimonial Puterea Dragostei, prezentat de Cristina Mihaela Dorobanţu, telespectatorii i-au putut cunoaşte pe noii concurenţi ai emisiunii, şapte fete şi şapte băieţi, care au răspuns afirmativ provocării de a-şi găşi sufletul pereche, în Casă Puterea Dragostei.

Cristina Mihaela Dorobanţu a prezentat cele două Case în care vor locui concurenţii şi a oferit toate detaliile acestui nou sezon.

“Bine v-am regăsit la sezonul 3 „Puterea dragostei”. Sunt extrem de emoţionată pentru că mă aflu în această casă pentru prima dată. Dar, în acelaşi timp sunt şi extrem de fericită pentru că pot să vin în faţă dumneavoastră în calitate de gazdă a acestei emisiuni. Paisprezece concurenţi, şapte băieţi şi şapte fete vor întră aici, în casă „Puterea dragostei” pentru a-şi arată sentimentele, emoţiile, trăirile. Şi de această dată se vor naşte noi poveşti de iubire iar sentimentele vor fi trăite la intensitate maximă”, a spus Cristina Mihaela Dorobanţu, moderatoarea show-ului.

stanga
dreapta
Adriana Cărare jpeg
Mădălina Elena Astefanoai jpeg
State Lavinia Cristina jpeg
Andrada Marina Răduţă jpeg
Alexandra Elena Ruse jpeg
Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena jpeg
Mariana Darilenco jpeg
10 claudiu alexandru laurentiu jpg jpeg
11 david andrei jpg jpeg
12 nicolas dumitrescu jpg jpeg
13 paul daniel gheti jpg jpeg
14 cristian comanici jpg jpeg
15 george ilinca constantin jpg jpeg
16 mihai stanceanu jpg jpeg

Iată cine sunt concurenţii celui de-al treilea sezon “Puterea Dragostei”, emisiune pe care o puteţi urmări de luni până vineri, de la ora 11:00 şi 17:00, şi sâmbătă şi duminică, de la ora 16:00 şi 19:00, la Kanal D.

Adriana Cărare are 23 de ani, este din Vaslui, dar locuieşte în Bucureşti. Pentru ea, partenerul ideal trebuie să fie înalt, brunet, frumos şi atletic. Îşi doreşte un bărbat romantic, hotărât, care să aibă încredere în ea şi să o iubească necondiţionat. Adriana spune despre ea că este o fire competitivă, care obţine tot ceea ce şi-a propus şi lupta pentru ceea ce îi aparţine.

Mădălina Elena Astefanoai are 24 de ani, este din Iaşi, dar locuieşte în Italia. Este pasionată de biologie, a lucrat că tehnician într-un laborator de chimie şi îşi doreşte să urmeze cursurile unei Facultăţi de Criminalistică. A venit în emisiunea Puterea Dragostei pentru a-şi demostra că dragostea adevărată există! Îşi doreşte să întâlnească un bărbat simplu, educat, care să o iubească şi să o respecte. Tânăra afirmă că nu pune mare preţ pe aspectul fizic al partenerului, dar este important să simtă acea chimie, încă la prima vedere. Nu ar acceptă niciodată trădarea şi minciună din partea partenerului şi îşi avertizează pretendenţîi, încă de la început, că nu este o pradă uşoară şi că le va fi greu să o cucerească!

State Lavinia Cristina are 28 de ani, vine din Bucureşti, iar apropiaţii îi spun Mona. De profesie cosmetician, îi place să călătorească, să meargă la cinema şi adoră plimbările în parc. Tânăra afirmă că, deşi cei din jurul ei o percep că fiind o fire dură, se deschide total doar unor anumite persoane din anturajul ei. Îşi descrie partenerul ideal că fiind înalt, atletic, sensibil, romantic, amuzant, foarte drăgăstos şi fidel. Se consideră o femeie frumoasă, inteligenţă, atrăgătoare şi este sigură că va ajunge în finală! Mărturiseşte că face parte din categoria femeilor greu de cucerit, iar cel care o doreşte va trebui să lupte cu toate puterile pentru a o cuceri. A fost căsătorită, dar în prezent este divorţată şi are un copil în vârstă de 8 ani.

Andrada Marina Răduţă are 21 de ani, este din Târgovişte, dar locuieşte în Italia, unde lucrează că hairstylist. Este puternică, ambiţioasă, dar şi orgolioasă. Şi-ar dori că viitorul partener să o iubească, să o respecte şi să îi fie loial. Viitorilor pretendenţi le transmite că este greu de cucerit. 

Alexandra Elena Ruse are 26 de ani, este din Constanţa, iar prietenii o alintă Ale. Este o persoană calmă şi foarte ambiţioasă. Lucrează că Trader pe piaţa Forex. Îşi doreşte un bărbat puternic, ambiţios şi foarte glumeţ. Nu ar acceptă sub nicio formă că bărbatul de lângă ea să o mintă sau să nu o respecte. Îşi doreşte să rămână până la finalul competiţiei, să trăiască fiecare moment la intensitate maximă şi să demonstreze că dragostea adevărată chiar există.

Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena are 26 de ani, este din Vaslui, dar locuieşte în Bucureşti. Toţi cei care o cunosc îi spun Alexandra. Este pasionată de social media, că şi sora ei mai mică din competiţie, Adriana. Asumată din fire, a menţionat încă din prima clipă că a fost căsătorită. În prezent este divorţată şi are o fetiţă în vârstă de 5 ani. Îşi doreşte un bărbat sincer, care să îi fie mereu alături şi să o respecte. A venit în această emisune cu gânduri mari, îşi doreşte să se căsătorească, iar rochia de mireasă o are deja pregătită. Alexandra recunoaşte că, pe lângă calităţi, are şi defecte. Este loială, sinceră, directă, dar şi impulsivă şi agitată. Nu ar acceptă şi n-ar trece peste minciună. Nu a înşelat niciodată şi nu ar vrea să aibă parte de asta. Îi plac provocările şi speră să ajungă până în finală şi chiar să fie câştigătoarea acestui sezon.

Mariana Darilenco are 26 ani, este din Republica Moldova, dar locuieşte în Bucureşti. Este o fire sociabilă, sensibilă, încăpăţânată. Pentru ea, bărbatul ideal ar trebui să fie calm, înţelegător, comunicativ, iar din punct de vedere fizic, să fie înalt, chipeş şi mult mai matur decât ea. Nu ar acceptă să fie înşelată. Spune despre ea că este o fire puternică, se iubeşte foarte mult pe sine şi crede că asta o va ajută să cucerească orice bărbat.

Alexandru Claudiu Laurenţiu are 27 ani, este din Galaţi şi este instructor de fitness. Îşi doreşte să întâlnească o persoană fidelă, care să îi ofere dragoste şi respect. Tânărul se caracterizează că fiind optimist, încrezător în forţele proprii şi foarte sufletist.  

Andrei David are 25 de ani şi este din Braşov. Este inginer în ştiinţa calculatoarelor, iar că hobby practică dansul latino: salsa şi bachata. Este dornic să-şi găsească jumătatea, pe care o descrie că fiind precum plajele din Cuba: frumoase, fierbinţi şi pline de energie. Consideră că viaţă e că un mister şi îşi doreşte să descopere ce efect va avea dragostea asupra lui. Singurul lucru pe care nu l-ar acceptă la o femeie este trădarea. Este dispus să dea curs puterii dragostei dacă inima i-o cere.

Nicolas Dumitrescu are 23 de ani şi este pasionat de muzică. El consideră că viaţă este un film, iar el este propriul regizor, dorindu-şi că în această emisiune că să îşi găsească “subtitrarea”. Deşi consideră că este foarte puternică concurenţă, îşi asigură adversarii că el este de zece ori mai pregătit şi mai motivat decât ei. Nu caută perfecţiunea, este de părere că viaţă e foarte frumoasă, însă devine şi mai frumoasă când o împarte cu cineva. Speră să găsească la Puterea Dragostei faţă alături de care îşi va petrece viaţă.

Paul Daniel Gheti are 22 de ani şi este din Turda. În viziunea lui, o iubire înseamna sacrificii şi multe compromisuri, pentru că o relaţie nu ţine cont doar de iubire şi dragoste, uneori, peste toate acestea se poate instala rapid monotonia. Consideră că o femeie are nevoie de siguranţă, loialitate, respect şi încredere. Nu-şi doreşte o faţă perfectă, care să mimeze iubirea, consideră că are experienţă de viaţă îndeajuns de multă încât să îşi dea seama de caracterul persoanei de lângă el.

Cristian Comanici are 22 de ani şi este din Tecuci. A activat în mai multe domenii, printre care construcţii, informatică, iar ultima ocupaţie a fost aceea de game tester. Este pasionat de lectură, documentare şi jocuri video. Îşi doreşte să întâlnească o fată ambiţioasă, inteligenţă, care să aibă simţul umorului. Consideră că cea mai importantă caracteristică la o faţă este bunătatea sufletului.

George Ilinca Constantin are 25 ani şi vine din Bucureşti. Este fotbalist, însă a fost nevoit să stea departe de teren, din cauza unui accident pe care l-a suferit. Pentru el, faţă ideală ar trebui să fie puţin mai scundă decât el, cu un corp armonios, veselă, inteligentă, frumoasă şi plină de entuziasm. Nu ar acceptă niciodată să fie trădat. Sigur pe el, spune că el este bărbatul acela frumos care va cuceri cea mai frumoasă femeie din casă!

Mihai Stanceanu are 20 de ani, este barman şi locuieşte de foarte mult timp în Germania, împreună cu familia. Mărturiseşte că a urmărit celelalte sezoane şi ar vrea să demostreze lucruri pe care alţii n-au reuşit să le facă. La viitoarea parteneră caută lucruri care să îi schimbe cu adevărat opinia despre femei. Îşi doreşte că iubita lui să fie sinceră, nu tolerează minciună. Tânărul spune despre el că este energic, expansiv şi cu un simt al umorului foarte dezvoltat.

Foto: Kanal DRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg