FOTO Cum arată cei trei nepoţi ai Arethei Franklin. Toţi i-au moştenit talentul muzical

7 aretha ok jpg jpeg

Succesul fulminant i-a adus Arethei Franklin titlul de „Regină a muzicii soul‟. A început să cânte de la o vârstă fragedă şi a muncit mult pentru carieră încă din copilărie. Cei trei nepoţi ai săi, Jordan, Victorie şi Grace au luat-o drept exemplu, şi astăzi îi urmează paşii în cariera muzicală.

„Regina sufletului‟, Aretha Franklin, a reprezentat o adevărată legendă a muzicii. Pe parcursul carierei, artista a câştigat 18 premii Grammy şi a fost prima femeie care a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Aretha a murit în anul 2018 de cancer, dar spiritul său a rămas viu nu numai în muzica ei, ci şi în sufletul familiei sale. Aretha a lăsat în urmă patru copii şi trei nepoţi - pe Jordan Franklin, pe Victorie Franklin şi pe Grace Franklin, care sunt ei înşişi muzicieni.

Jordan, la fel de talentat ca Aretha Franklin

Toţi nepoţii artistei sunt fii băiatului mai mic, Kecalf Cunningham. Jordan, care are 26 de ani, este cel mai mare dintre ei. El îşi scrie propriile piese R&B şi soul şi este cunoscut sub numele Jonah. Până în prezent, a lansat două single-uri solo, „Good Intentions‟ (în aprilie 2019) şi „Smoke in My Lungs‟ (în februarie 2020). De asemenea, a colaborat cu LITO la piesa hip-hop „Autumn Trees‟, care a apărut luna trecută.

Când şi-a dat seama că este talentat şi îşi doreşte să urmeze această carieră, Jordan i-a împărtăşit acest lucru bunicii sale, Aretha: „Regina îi învaţă pe băieţii ei afacerea familiei. Ea a fost pentru noi un lider. Îmi lipseşte astăzi‟, a declarat Jordan, potrivit bestlifeonline. Jordan şi Aretha au avut o relaţie apropiată. După ce artista a murit, Jordan a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a scris cât de recunoscător i-a fost: „Îţi mulţumesc pentru că m-ai iubit, îţi mulţumesc pentru că ai crezut în mine la fel de mult cum ai crezut în tine, îţi mulţumesc pentru că ai pus întotdeauna familia pe primul loc şi ne-ai arătat calea corectă de a face faţă succesului. Sunt trist că îmi pierd prietenul astăzi, dar amprenta pe care ai lăsat-o pe această lume nu poate fi niciodată ştearsă‟, a scris Jordan.

Şi Victorie i-a moştenit talentul

Victorie, în vârstă de 22 de ani şi-a început cariera de cântăreaţă de mică. Pe când avea 15 ani, ea a interpretat un cover de excepţie a piesei „Take Me to the King‟, la ceremonia de onoare BET 2014, ca un omagiu adus Arethei. Victorie încă nu şi-a lansat o piesă proprie, însă pe contul de Instagram postează des video-uri în care interpretează mai multe cover-uri. La fel ca Jordan, Victorie a fost foarte ataşată de bunica ei. După moartea Arethei, Victorie a postat un un mesaj emoţionant în care îşi exprima regretul: „Am multe amintiri de când mergeam acasă la ea şi cânta la pian. Am pierdut o legendă, am pierdut-o pe bunica mea. Te iubesc şi promit că te voi face mândră‟, a scris Victorie.

Grace, pe urmele bunicii în carieră?

La 15 ani, Grace este cea mai mică nepoată a Arethei. Ea şi-a început cariera muzicală de mică, la fel cum a făcut-o şi legenda muzicii soul. Încă nu şi-a lansat propriile piese, însă, la fel ca Victorie, ea interpretează multe cover-uri pe social media. În anul 2019, Grace cântat la evenimentul „A Benefit In Memory of Aretha Franklin‟, din Detroit, Michingan, care a avut loc la un an de la moartea Arethei.

2 nepotii arethei franklin jpg jpeg

(Grace, Victorie şi Jordan)

Aretha nu a fost o „divă‟ în familia sa

Deşi Aretha Franklin a reprezentat o legendă în lumea muzicii, cele mai frumoase amintiri pe care familia ei le are cu ea s-au petrecut în afara scenei: „Nu existau momente de divă sau lucruri de genul acesta, noi mâncam în familie mâncăruri normale, precum aripi de pui şi făceam lucruri simple. Ne distram cu adevărat şi asta pentru mine a însemnat mai mult decât orice‟, a declarat fiul său, Kecalf Cunningham, pentru Fox 2. „Zâmbesc doar pentru că deşi nu este aici, am amintiri frumoase cu ea şi asta e tot ce am nevoie‟, a completat Grace.

Sursă foto: Meaww, ShutterstockRecente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg