FOTO Ele sunt femeile care au înlocuit „îngeraşii‟ Victoria’s Secret! Fă cunoştinţă cu noile standarde de frumuseţe!

1 victoria s secret jpg jpeg

Vestea că Victoria’s Secret a renunţat la celebrii „îngeri‟, care i-a adus faimă în întreaga lume, a şocat pe multă lume. „VS Collective‟ este o echipă formată din şapte femei, care schimbă total imaginea brandului şi marchează un nou început pentru Victoria’s Secret.

Brand-ul Victoria’s Secret a fost fondat în anul 1977, la scurt timp după ce CEO-ul companiei, Roy Raymond a încercat să îi cumpere lenjerie intimă soţiei sale, însă a rămas nemulţumit din cauza faptului că lenjeria aflată pe piaţă în acel moment era de calitate inferioară. Acel moment a marcat începutul brand-ului care a devenit cunoscut, în timp, atât pentru calitatea sa, cât şi pentru supermodelele superbe, precum: Elsa Hosk, Adriana Lima sau Gigi Hadid. După ani de prezentări fastuoase, cu modele perfecte, anul acesta brand-ul renunţă la celebrii îngeri de pe podium şi optează pentru un nou tipar de femei inspiraţionale - sportive, antreprenoare sau activiste. Cine sunt acestea?

Valentina Sampaio

Este primul model transgender angajat de Victoria’s Secret şi activistă LGBT (Vezi în galerie foto!). Ea pledează pentru egalitate şi pentru conştientizarea transgender. De-a lungul timpului, a luptat împotriva discriminării persoanelor transgender, din Brazilia, locul în care s-a născut şi unde a copilărit. Când s-a alăturat proiectului, VS Collective, a spus: „Acest brand se angajează să deschidă noi uşi pentru femeile trans ca mine, aşa sărbătorim toate femeile‟, arată brightside.

Eileen Gu

stanga
dreapta
8 valentina sampaio jpg jpeg
7 eileen gu jpg jpeg
6 amanda de cadenet jpg jpeg
5 megan rapinoe jpg jpeg
4 paloma elsesser jpg jpeg
3 priyanka chopra jonas jpg jpeg
2 adut akech jpg jpeg

În vârstă de doar 17 ani, Eileen Gu este campioană mondială sportivă, influencer şi model consacrat în rândul tinerilor: „Sunt atât de onorată să fac parte dintr-un grup atât de inspirat de femei şi să lucrez cu un brand care încearcă să rupă graniţele, să se promoveze prin a susţine toate femeile din întreaga lume‟, a spus Eileen. 

Amanda de Cadenet

Jurnalist, fotograf şi militant pentru egalitatea de gen, Amanda de Cadenet se alătură echipei Victoria’s Secret şi va fi gazda unui podcast în care membrii fondatori ai proiectului vor împărtăşi poveştile lor. Ea crede despre VS Collective că va fi schimbarea de care brand-ul avea nevoie: „Adevărata schimbare vine din interior şi un grup de oameni aliaţi ca acesta poate schimba o întreagă cultură‟, a spus aceasta.

Megan Rapinoe

Activistă LGBT, Megan Rapinoe este şi o mare fotbalistă. Aceasta a câştigat multe medalii la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012, Cupa Mondială Feminină FIFA în 2015, iar în 2019, Megan a fost desemnată „Cea mai bună jucătoare‟: „Atât de mult mi-am dorit să caut un model în industria frumuseţii şi sunt încântată să creez un spaţiu, care reprezintă un spectru pentru toate femeile‟, a spus Megan, despre colaborarea cu VS Collective.

Paloma Elsesser

Paloma este primul model Victoria’s Secret care arată că frumuseţea nu ţine cont de măsurile perfecte, 90-60-90. Paloma s-a născut în Marea Britanie şi este o activistă care militează pentru frumuseţea femeilor plus-size. A fost descoperită pe Instagram, de faimosul make-up artist Pat McGrath şi, de atunci, a fost model pentru multe brand-uri, precum: Nike, Fendi sau Mercedes-Benz.

Priyanka Chopra Jonas

Pe lângă faptul că este soţia lui Nick Jonas, Priyanka este şi o cunoscută actriţă, producătoare şi antreprenor. Ea a câştigat în anul 2000 concursul Miss World şi promovează drepturile femeilor, drepturile mediului şi egalitatea de gen: „Sunt foarte încântată de noua colaborare şi sper ca noii clienţi ai Victoria’s Secret să se simtă reprezentaţi‟, a spus aceasta.

Adut Akech

Akech s-a năsut în anul 1999 timpul războiului civil din Sudanul de Sud şi a crescut într-o tabără de refugiaţi din Kenya. A debutat ca model în anul 2017, a lucrat pentru brand-uri precum: Valentino, Dior, Givenchy sau Versace, iar în 2018 şi în 2019 a fost aleasă „modelul anului‟, de models.com. Akech reprezintă un nou tipar de frumuseţe pentru Victoria’s Secret şi este fericită că a fost aleasă în noua echipă, aşa cum ea remarcă: „Să fac parte din VS Collective marchează un moment atât de special pentru mine şi sunt fericită că fac parte dintr-un grup nou, care sărbătoreşte individualitatea‟.

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg