FOTO: Fidel Castro, mare cuceritor. Cine au fost femeile pe care le-a iubit

1 castro femei jpg jpeg

Adevărat simbol al luptei contra „imperialismului” american, Fidel Castro, fostul lider cubanez care s-a stins din viaţă pe 25 noiembrie 2016, a fost şi un mare seducător. Deşi a fost foarte discret din acest punct de vedere, El Lider Maximo, cum a fost numit, a recunoscut o singură dată că a avut o viaţă „plină de iubire”.

Fidel Castro a fost, fără îndoială, o figură politică emblematică a secolului XX. A fost prim-ministru al Cubei între 1959 şi 1976, iar din 1976 şi până în 2008, a deţinut funcţia de preşedinte al ţării, pe care a condus-o cu mână de fier. În calitate de conducător, El Lider Maximo a iniţiat acţiuni şi politici care au dus la introducerea embargoului de către SUA Cubei. Fidel Castro s-a retras din viaţa publică în 2008, când i-a predat puterea fratelui său, Raul.

A sedus multe femei

În afara acţiunilor sale politice, Fidel Castro a rămas cunoscut şi pentru pasiunea sa pentru femei. Iar o dovadă în acest sens este numărul mare de femei cu care s-a iubit de-a lungul vieţii. De fapt, era un adevărat cuceritor chiar înainte de a fi cunoscut ca revoluţionar şi se spune că îi plăceau atât blondele, cât şi metisele.

În 1948, s-a căsătorit cu o fostă colegă de facultate, Mirta Diaz-Balart, cu care a avut un fiu, Fidelito. Cei doi au divorţat în 1954, pe când Castro se afla în exil. El a obţinut custodia fiului său, de care s-a ocupat cu mare atenţie, trimiţându-l la cele mai bune şcoli.

Chiar în timpul divorţului, El Lider Maximo avea o relaţie cu Natalia Revuelta (foto 1 din galerie), o blondă frumoasă supranumită Naty. Aceasta i-a născut o fiică, Alina, în martie 1956. Natalia a fugit din Cuba şi s-a stabilit în Miami, SUA.

În timp ce era cu Naty, Castro a avut o relaţie cu Maria Laborde, o creolă foarte activă. Jorge Angel este rodul acestei relaţii.

O altă femeie importantă din viaţa lui Castro a fost Celia Sanchez, cu care a trăit în concubinaj din 1957 până în 1980. Aceasta i-a fost secretară personală şi confidentă.

Din 1961 a fost şi cu Dalia Soto del Valle (foto 2 din galerie), cu care a mai avut alţi cinci copii: Alexis, Alexander, Alejandro, Antonio şi Angel. În 1980, după moartea Celiei Sanchez, Castro a luat-o oficial de nevastă.

 Foto: Shutterstock, historia.roRecente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg