FOTO: Însărcinată la 5 ani. Cazul fetiţei care a devenit cea mai tânără mamă din lume

1 shutterstock 627622913 jpg jpeg

Lina Medina, o femeie din Peru care are în prezent 86 de ani, este oficial cea mai tânără mamă din lume, record neegalat până în prezent. Ea a născut la vârsta de doar 5 ani, 7 luni şi 17 zile.

Originară dintr-un sat din Peru, Lina Medina a şocat lumea medicală şi nu numai. Pe când avea 5 ani, fetiţei a început să îi crească abdomenul, spre uimirea părinţilor, care au supus-o unor ritualuri, crezând că se află sub acţiunea unor forţe malefice. În cele din urmă, copila a fost dusă la medic într-un oraş aflat la 70 de kilometri distanţă, unde a fost consultată de un medic. Iniţial, doctorul a crezut că este vorba despre o tumoră. La o examinare mai atentă, medicul a constatat că fetiţa avea o sarcină de 7 luni. Pentru că avea pelvisul prea mic, Lina a a născut prin cezariană un băiat cu greutatea de 2,7 kilograme, care a fost fost botezat Gerardo. În ciuda vârstei fragede, medicul care a efectuat operaţia a constatat că fetiţa avea organele sexuale complet dezvoltate. După alte consultaţii, s-a stabilit că Lina avea pubertate precoce, sânii şi şoldurile fiind mai mari pentru vârsta ei. Mai exact, copila avea corpul unei adolescente. Se speculează că avusese ciclu menstrual încă de la vârsta de 2 ani şi jumătate.

Multă vreme, Gerardo, care a trăit până la vârsta de 40 de ani, a crezut că este fratele Linei, aflând adevărul abia la 10 ani.  

Nu a fost dezvăluită niciodată identitatea tatălui. S-a crezut că acesta ar fi tatăl copilei, care a fost acuzat de abuz, dar a fost eliberat din lipsă de dovezi.

Lina Medina a avut o viaţă normală. A lucrat ca secretară, iar în 1972 s-a căsătorit şi a mai avut un copil, tot un băiat. Ea nu a spus nicioadată cine este tatăl copilului.

Într-un articol despre acest caz, publicat în 1955, în presa din SUA, se menţiona o tradiţie străveche practicată în Peru. Astfel, comunităţile izolate din zonele muntoase din Peru încă mai practicau ritualuri religioase precreştine, care implicau uneori şi orgii sexuale. Informaţiile publicate au rămas, însă, doar la stadiul de speculaţie.

Foto: Shutterstock/adevarul.roRecente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg