FOTO: Ţi-o aminteşti pe „Honey Boo Boo‟? Ce face şi cum arată acum Alana Thompson

1 honey boo boo jpg jpeg

Alana Frances Thompson, cunoscută în lumea întreagă drept „Honey Boo Boo‟, a devenit rapid favorita telespectatorilor datorită emisiunii populare de televiziune „Toddlers &Tiaras‟ şi pentru frazele amuzante pe care le spunea, care făceau deliciul publicului. Cum arată acum simpatica blondă?

Succesul pe care Alana Thompson l-a avut cu prima emisiune de televiziune i-a determinat pe producători să îi propună un nou proiect - emisiunea proprie „Here Comes Honey Boo Boo‟. Astfel, telespectatorii au ajuns să o cunoască mai bine şi pe o perioadă mai lungă de timp şi să o numească „Honey Boo Boo‟, la fel ca emisiunea în care făcea furori. Alana a avut mare succes în rândul copiilor cu cele două emisiuni, iar după ani de la debutul ei în televiziune, aceasta refuză să renunţe la numele său de scenă, care a consacrat-o. 

3 alana thompson jpg jpeg

Într-un interviu acordat recent pentru Teen Vouge, Alana a vorbit despre viaţa ei de adolescentă şi despre provocările prin care a trecut, crescând în faţa a mii de fani. Thompson a recunoscut că toate lucrurile pe care le-a spus în show-urile de televiziune, o vor urmări toată viaţa: „Honey Boo Boo şi Alana Thompson sunt doi oameni diferiţi. Pot să spun că îmi place mai mult Alana de acum, decât Alana mai tânără. Spuneam multe lucruri când eram mai mică‟, a spus ea, amuzată de situaţie. 

Honey Boo Boo, o domnişoară de 16 ani

Astăzi, Alana Thompson are 16 ani, este la liceu, iar visul ei cel mai mare este să devină asistentă medicală şi paralel să apară în reality show-uri, pentru că ştie că va câştiga bani buni din televiziune: „Vreau să am o viaţă. Vreau să îmi sprijin copiii. Vreau să fiu cea mai bună, vreau să îmi câştig banii şi vreau, de asemenea, să mă străduiesc din răsputeri ca să reuşesc‟, a spus Alana încrezătoare în forţele proprii.

Citeşte şi: Cum arată cele trei nepoate ale lui Elvis Presley. Una dintre ele este la fel de talentată ca regele Rock'n'Roll

2 109542664 286503929465419 8616823896418118869 n jpg jpeg

Astăzi este o adolescentă cu personalitate

În cadrul interviului, Alana a subliniat că este des criticată de fanii săi pe reţelele sociale, pentru că are unghii lungi sau gene false: „Sunt atât de mulţi oameni pe Instagram cărora nu le plac unghiile sau genele. Dar nu îmi pasă, cât timp îmi place de mine, eu sunt bine. Nu-mi pasă, trăiesc în lumea mea‟, a spus ea. De asemenea, Alana a recunoscut că şi kilogramele sale sunt un motiv de critică pentru cei din mediul online: „Toată lumea are păreri pozitive despre cei din jur, până când văd un corp care nu le place. Nu înţeleg de ce oamenii sunt aşa, doar pentru că am un pic de carne în plus pe oasele mele, tu vrei să mă urăşti? Nu mă voi ruşina niciodată de corpul meu. Eu ştiu că sunt frumoasă, aşa că nu îmi pasă‟, a completat ea.

Sursă foto: Instagram, Pinterest



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg