Hilary Duff, infectată cu varianta Delta a coronavirusului, deşi s-a vaccinat

1 shutterstock 1411863941 jpg jpeg

Coronavirusul nu ţine cont de filmele în care ai jucat, de vârstă sau de sex şi face victime chiar şi în rândul celebrităţilor. Hilary Duff face parte din categoria persoanelor diagnosticate cu varianta Delta. Iată ce simptome a avut!

Pentru mulţi, lansarea pe piaţă a vaccinului împotriva coronavirusului, la sfârşitul anului 2020, însemna aproape sfârşitul pandemiei. Dar scăderea ratei de vaccinare şi apariţia variantei Delta a SARS CoV-2 aveau alte planuri pentru noi. Varianta Delta continuă să facă victime, astăzi, existând tot mai multe infectări, chiar şi în rândul celor vaccinaţi. Vedetele au povestit despre experienţele lor cu acest virus, Hilary Duff fiind printre ele. Ea a dezvăluit pe Instagram toate simptomele pe care le-a avut, în momentul în care a fost diagnosticată cu boala COVID-19.

Duff: „Fericită pentru că m-am vaccinat”

Hilary Duff şi-a anunţat fanii că a fost diagnosticată cu tulpina Delta, printr-o postare pe pagina sa de Instagram: „Delta asta…e o mică nenorocită”, a scris ea. Vedeta nu a specificat de unde a contactat virusul sau dacă vreunul dintre membrii familiei sale - soţul Matthew Koma, fiul său Luca (9 ani), fiica sa Banks (2 ani) sau fiica sa Mae (cinci luni) ar fi şi ei diagnosticaţi, însă a spus că este „Fericită pentru că s-a vaccinat”.

Citeşte şi: Starurile ar putea accelera vaccinarea contra COVID? Efectul Elvis şi decizia radicală a lui Jennifer Aniston 

De asemenea, Hilary Duff a specificat că se confruntă cu 5 simptome ale acestui virus: „dureri de cap, lipsa gustului, lipsa mirosului, presiune pe sinusuri şi creier înceţoşat”, a specificat artista, în vârstă de 33 de ani, în postarea ei.

Celebrităţile, victimele COVID-19

Coronavirusul şi-a pus amprenta pe mai multe celebrităţi. De pildă, pe 11 martie, Tom Hanks a anunţat că el şi soţia sa, actriţa şi cântăreaţa Rita Wilson, au fost infectaţi cu coronavirus la serviciu, fiind primul caz care a atras atenţia în lumea de la Hollywood. Alţi actori, precum: Idris Elba, Neil Patrick Harris, Robert Pattinson, Tom Hanks, Mel Gibson, Dwayne „The Rock” Johnson sau Daniel Dae au fost diagnosticaţi la rândul lor, dar şi interpreţi, precum: Pink, Antonio Banderas sau Sara Barailles sau persoane publice, precum: Ellen DeGeneres, Prinţul William, Khloe Kardashian, Cristiano Ronaldo, Donald Trump, Melania Trump, Prinţul Charles, dar şi Boris Johnson.

Sursă foto: ShutterstockRecente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg