Horoscop 27 iulie – 2 august

1 74619 original jpg jpeg

Iată ce-ţi prezic astrele în perioada 27 iulie – 2 august.

Berbec (21 mar.-20 apr.)

Nu mai ştiţi ce să credeţi despre persoana iubită – când vă sărută,când vă respinge sau chiar vă satirizează. Sensibilitatea dv. este pusă la grea încercare pe la mijlocul intervalului,atât de colegi,cât şi de partenerii dv. de „afaceri”. Pot avea loc separări neprevăzute şi conflicte fără importanţă.

Taur (21 apr.-21 mai)

Începeţi intervalul prin recuperarea unor sume importante de la colegi şi prieteni şi uitaţi pentru moment toate nemulţumirile de săptămâna trecută. Vă implicaţi într-o multitudine de activităţi şi intenţionaţi să treziţi interesul „profesional” al persoanei iubite. De joi,posibile colici renale!

Gemeni (22 mai-21 iun.)

Munciţi foarte mult şi cu plăcere,dar ştiţi şi cum să-i antrenaţi pe cei din anturajul profesional,în aşa fel încât să nu simtă ce eforturi fac. Aveţi tendinţa să luaţi totul în joacă şi vă distraţi de minune,chiar dacă persoana iubită se consideră neglijată şi vă critică de faţă cu toată lumea.

Rac (22 iun.-22 iul.)

În cazul în care aţi făcut invitaţii rudelor apropiate,nu veţi fi stresată de prezenţa acestora,însă,dacă vor decide să vă facă o surpriză şi vin neanunţate,atmosfera din casa dv. va deveni de-a dreptul explozivă. În continuare,există multe aspecte care favorizează deplasările lungi peste hotare.

Săptămână specială pentru Leu (23 iul. – 22 aug.)

Nu numai că reluaţi relaţiile cu rudele apropiate şi cu toţi amicii,dar faceţi şi numeroase drumuri scurte,cele mai multe pentru a rezolva probleme juridice ori administrativ-birocratice. Persoana iubită nu vă mai scapă din ochi şi vă „escortează” din proprie iniţiativă de câte ori poate,chiar dacă este „bolnavă” de gelozie! La sfârşitul intervalului,reuşiţi să scăpaţi de datorii,graţie unor sume primite pe neaşteptate. Tensiunea arterială mare şi reumatismul le vor supăra doar pe doamnele care au depăşit 55 de ani.

Fecioară (23 aug.-21 sept.)

Situaţia financiară este şi mai înfloritoare,aşa că vă simţiţi îndreptăţită să faceţi multe excese,care mai de care mai exagerate şi mai periculoase pentru sănătatea dv. Cu ajutorul persoanei iubite reuşiţi să stabiliţi noi relaţii de amiciţie prin care aplanaţi nişte conflicte familiale mai vechi.

Balanţă (22 sept.-22 oct.)

Aveţi ocazia să puneţi în practică idei financiare minunate şi să fiţi aprobată de toţi cei interesaţi de finalizarea unor activităţi inedite. Nu scăpaţi însă de pesimism,în parte din cauza datoriilor faţă de prieteni,care parcă nu se mai sfârşesc. Tinerele celibatare se răzgândesc joi din nou.

Scorpion (23 oct.-21 nov.)

Descoperiţi cu stupoare că aveţi din ce în ce mai mulţi duşmani şi bănuiţi (pe nedrept) că persoana iubită are acelaşi fel de sentimente faţă de dv. ca şi aceştia. La sfârşitul intervalului,vi se pot confirma bănuielile şi nu ştiţi cum să reacţionaţi. În plus,apar şi destule decepţii financiare.

Săgetător (22 nov.-20 dec.)

Nativele care au reuşit să se mute în altă locuinţă vor descoperi şi dezavantajele acestei schimbări drastice. Prietenii dv. vin în vizită din ce în ce mai mulţi,iar banii sunt parcă din ce în ce mai puţini. Celibatarele se îndrăgostesc de un coleg de serviciu,dar nu reuşesc încă să-l cucerească.

Capricorn (21 dec.-19 ian.)

Sunteţi atât de prinsă de problemele dv. profesionale,încât vi se pare ciudat când veniţi acasă foarte obosită şi găsiţi seară de seară casa plină de prietenii care se declară extrem de îngrijoraţi de nivelul de oboseală la care aţi ajuns. Celibatarele pot pleca de-abia acum în călătoriile visate.

Vărsător (20 ian.-18 febr.)

Vi se oferă o promovare profesională ori chiar aveţi şansa să găsiţi un job mai bun,care să vă asigure prosperitate în următorii patru anii. Persoana iubită este plecată ori are un program foarte încărcat şi nu aveţi cu cine să vă sfătuiţi. Amicii nu vor să vă influenţeze şi preferă să nu comenteze.

Peşti (19 febr.-20 mar.)

Sunt avantajate în mod deosebit nativele studente,care vor primi aprobări de burse externe pentru lucrări originale şi competente. Celibatarele exclud orice intenţie matrimonială pentru a se putea afirma profesional mai bine. Intuiţia le ajută pe toate să se bucure de succes în orice domeniu preferat.

Scrie-ne şi tu!

Vrei să ştii mai multe despre ce-ţi rezervă astrele în dragoste,sănătate,familie şi bani? Ai nevoie de un sfat? Scrie-ne pe adresa:Şos. Fabrica de Glucoză,nr. 21,sector 2,Bucureşti sau la adresa de e-mail pentru femei@click.ro şi specialiştii noştri îţi vor veni în ajutor.

«Ce-mi rezervă viitorul?»

„Aş vrea să ştiu câte ceva despre astrograma mea în plan financiar,de sănătate şi despre copii.“

Ilinca Din,născută pe data de 10 iunie 1952,la ora 8.00,în Strâmbeni,judeţul Argeş

Tina Rizea,astrolog

simeon stalpnicul png

Soare în Gemeni cu Ascendent în Leu. Cu cinci planete în semne de Aer,este accentuată,în ceea ce vă priveşte,tendinţa de a vă adapta şi de a comunica.

Dacă ora de naştere este corectă,nu aţi ieşit în evidenţă prin norocul financiar,dar aţi primit bani suficienţi prin munca dv.

Nu sunt excluse nici moştenirile,ajutoarele din partea familiei şi prezenţa benefică a numeroşi prieteni şi protectori.

Din nefericire,problemele de sănătate au apărut încă din tinereţe,prin reumatisme,probleme dentare ori ale pielii (şi s-au complicat odată cu înaintarea în vârstă).

În ceea ce priveşte copiii,cu toate că aţi vieţuit printre ei întreaga viaţă,în astrogramă nu apare niciunul născut de dv.