Horoscop august 2019. Zodiile cu noroc în dragoste şi la bani. Taur şi Rac, favorite

1 astrology 1244769 1920 jpg jpeg

August 2019 are o importanţă deosebită din punct de vedere astrologic, căci marchează două momente de Lună Nouă. Prima, în Leu, pe 1 august şi cea de-a doua Luna Nouă, care are loc în Fecioară la 30 august, aduc influenţe majore pentru unii native. Zodii precum Taur şi Balanţă vor avea parte de mult noroc în dragoste. În sfera banilor, astrele favorizează nativii de Apă, Racii vor avea cea mai bună lună în plan financiar.

Iată ce îţi rezervă horoscopul lunii august 2019, în funcţie de zodia în care te-ai născut:

Berbec

Berbecii au parte de cheltuieli mari la început de lună. Relaţia cu patrtenerul de viaţă se îmbunătăţeşte - planuri de căsătorie sau copil. Atenţie însă, că la mijlocul lunii august poate apărea o idilă la locul de muncă. Riscuri majore care apar din aceste considerente. Bani mai mulţi la final de lună august, date fiind proiectele care prind acum contur.

Taur

Berbecii încep luna august în forţă. Atât de mult încât iscă o adevărată luptă pentru putere atât cu partenerul de viaţă cât şi cu cel de afaceri. Sentimentele se aprind, iar focul pasiunii este puternic pentru nativii care trăiesc o poveste de dragoste cum au visat. Cei singuri cunosc în luna august pe cineva special.

Gemeni

În luna august, bârfele despre nativii din zodia Gemeni sunt în floare. Este recomandat să nu le ia în considerare şi să privească cu detaşare tot ce se spune despre ei. Astrele potenţează climatul negocierilor, astfel că cei care au demarat planuri legate de carieră pot să ”bată palma” pentru a încheia contracte benefice. Relaţia cu partenerul de viaţă trece acum printr-un imaps, stagnare, dat fiind imposibilitatea nativilor de a lua decizii importante legate de acest sector de viaţă. Nu suportă presiunea, aşadar, fac un pas înapoi sau bat pasul pe loc.

Rac

Randament crescut la locul de muncă în luna august. Este luna cea mai bună din an pentru nativii zodiei Rac, una în care veniturile pot creşte considerabil. Voinţa de care vor da dovadă pe acest segment profesional le va aduce recunoaştere şi răsplata efortului depus. Sponsorii şi coechipierii sunt cei mai buni aliaţi ai natovilor din zodia Rac în această lună.

Citeşte şi: Zodiile de care bărbaţii se îndrăgostesc imediat! Ar face orice pentru ele

 Leu

Tensiuni între tine şi superiori în luna august, chiar ireconciliabile, care se vor manisfesta pe tot parcursul lunii august. Pe plan amoros, întâlniri karmice, întâlniri romantice care le vor schimba nativilor percepţia asupra vieţii. Atenţie însă la tot se întâmplă în jurul vostru în această lună, deoarece toate sunt piese ale unui puzzle al vieţii pe care îl veţi desluşi mai târziu. 

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară nu sunt într-o formă prea bună la nivel mental, aşadar luna august va veni şi le va aduce tot mai multe frământări apăsătoare. Este vorba despre o decizie pe care trebuie să o ia, deşi acest lucru le e cu neputinţă sau, în orice acz, cu mare greutate. Fie trebuie să-şi schimbe locul de muncă, să renunţe la ceva sau la cineva drag. Horoscopul lunii august le recomandă să facă... ce le spune inima!...

Balanţă

Balanţele ies din tipare în luna august, îşi vor depăşi limitele pe toate palierele vieţii. Parcă nu se mai tem de nimic, nu mai au frustrări şi văd lucrurile din perspective noi. Asta le va aduce doar câştiguri pe termen scurt şi lung, aprobări, finanţări. La capitolul dragoste, nativii din zodia Balanţă reîntâlnesc o persoană specială din trecutul lor!

Scorpion

Scorpionii îşi pot transforma visele în realitate în luna august. Pe plan profesional, se vor înţelege tot mai bine cu superiorii, care le oferă multiple oportunităţi de afirmare pe plan profesional. Planul relaţional este la cote maxime, devenind foarte populari în rândul prietenilor. Luna august este una cu adevărat profitabilă pentru nativii din zodia Scorpion.

Săgetător

Săgetătorii au o lună august cu mule provocări la locul de muncă, sarcini de serviciu cu termene-limită greu de respectat sau cu grad de complexitate foarte ridicat. Săgetătorii se axează şi pe mult studiu în această lună, conştienţi că doar aşa pot avea rezultatele pe care atât ei, cât şi superiorii le aşteaptă de la ei. Şarmul îi va ajuta să facă progrese în planul muncii.

Citeşte şi: Zece motive pentru care sa eviţi persoanele din zodia Capricorn. Ai mare grijă!

Capricorn

Tensiuni între nativii din zodia Capricorn şi persoana iubită pe seama geloziei sau a posesivităţii. Reproşuri şi frustrăi din trecut care acum revin şi răscolesc viaţa sentimentală a reprezentanţilor acestui semn zodiacal. Călătorii pe distanţe lungi, în interes de serviciu. Decizii definitive şi irevocabile pentru Capricorni.

Vărsător

Vărsătorii sunt puşi pe afaceri în luna august, alături de partenerul de viaţă. Realizează, pe această cale, că acesta este cea mai bună formulă, dacă funcţionaţi ca o echipă, deoarece sunteţi mult mai puternici împreună. Investiţii majore, de bun augur.

Peşti

Evoluţie benefică a nativilor din zodia Peşti în plan profesional. Este o lună de vârf pentru ei, în care vizează ţinte clare, pe care acum le pot atinge. Tot ce simt ei este că toamna nu îi va mai prinde în aceeaşi postură şi că e momentul să acţioneze sau să ”bată fierul cât e cald”. Planuri îndrăzneţe şi în ce priveşte relaţia de cuplu.

Sursa: ce-spun-astrele.ro/ PixabayRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg