Horoscop bilunar: 11 – 24 iunie 2021. Ne aşteptăm la schimbări globale şi la descoperirea adevărului ascuns

1 shutterstock 1675016491 jpg jpeg

De astăzi, 11 iunie, Marte se mută din zodia Rac în semnul astrologic Leu, iar această mişcare ne ajută să transformăm o parte din hipersensibilitatea din ultima perioadă în creativitate şi expresie artistică. Eclipsa de Soare din 10 iunie ne-a deschis uşa spre un nou capitol în viaţă. Ne animă energii care încurajează schimbarea, puterea de adaptare şi învăţarea. Eclipsele aduc întotdeauna schimbări neaşteptate, dezvăluie informaţii, unele ascunse multă vreme. Acesta este momentul perfect pentru redefinirea identităţii şi a adevărului.

Începând cu 14 iunie, Uranus şi Saturn vor forma un careu, care va genera schimbări globale, trecând de la structuri de putere depăşite şi învechite la moduri noi, mai inovatoare, de îngrijire a Pământului, a planetei. Acest eveniment astrologic deosebit de puternic semnifică o trecere evolutivă la ordinea stabilită a societăţilor la nivel global. Suntem încurajaţi să depăşim diferenţele noastre din cadrul comunităţilor globale şi să îmbrăţişăm inovaţia şi schimbarea. Soarele intră în Rac pe 20 iunie, iar asta înseamnă că ne concentrăm pe familie, casă şi educaţie, dornici să găsim confort şi îngrijire. Până pe 20 iunie, după eclipsa de Soare, este de aşteptat să simţim că ne înecăm în băi de emoţii, dar asta favorizează comportamentul de după 22 iunie, când Mercur amplifică puterea noastră de a comunica din inimă, nu raţional. Urmează o Lună plină pe 24 iunie, în Capricorn, care ne încurajează să ne identificăm obiectivele şi aspiraţiile privind cariera în lunile următoare.

Berbec

Posibil că veştile de la drum să nu fie prea plăcute, iar ele pot fi legate de relaţia cu unul dintre părinţi sau cu un membru al familiei. Astfel de situaţii vă irită şi va trebui să vă calmaţi. Eclipsa de Soare vă va da puterea de a procesa o sumedenie de informaţii, de a ţine întâlniri importante, negocieri şi colaborări. Puteţi obţine succes, dar trebuie să aveţi răbdare şi să învăţaţi să folosiţi priceperea, ca să reacţionaţi rapid la circumstanţe neaşteptate.

Taur

Trebuie să acţionaţi prudent, să evitaţi conflicte, dispute, precum şi în tranzacţii sau proiecte dubioase. Sunt posibile pierderi financiare, achiziţii nereuşite şi daune materiale. Va trebui să vă împărţiţi între muncă şi casă, acolo unde pot apărea probleme şi dificultăţi. Nu este de dorit să vă lansaţi în tranzacţii cu bunuri imobiliare, nici să faceţi împrumuturi garantate cu bunuri imobiliare, deoarece riscul este foarte mare.

Gemeni

Va trebui să acţionaţi constant, dar, în acelaşi timp, să învăţaţi să vă economisiţi energia. Totul va începe cu paşi mici, cu idei proaspete, interesante, călătorii bruşte, noi locuri de muncă, noi colegi, obiective neobişnuite. Nu va fi timp să vă relaxaţi, dar totuşi trebuie să o faceţi, periodic. Faptul că veţi dori să fiţi primele care să aveţi dreptul la replică sau la iniţiative, o să deranjeze pe ceilalţi şi se pot ivi conflicte.

Rac

Ca stare de spirit, veţi dori mai curând o analiză a trecutului şi a prezentului, veţi dori să vă înţelegeţi propriile sentimente, să aflaţi care este scopul şi misiunea-n viaţa asta. Ceea ce se întâmplă în lume, ceea ce nu vă priveşte în mod direct, se va estompa în fundal şi veţi deveni doar observatori. O stare de visare v-ar putea cuprinde, dar e esenţial să nu rămâneţi mult timp în ea, pentru că vă vulnerabilizează. Veţi fi sensibil la critici, bârfe.

Leu

Contradictorie perioadă, plină de evenimente şi de experienţe atât pozitive, cât şi negative! Acest lucru va fi vizibil nu numai în sfera socială, ci şi în domeniul profesional. Pur şi simplu, nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Iar ideea nu este doar în circumstanţele exterioare, ci şi în dorinţa sporită a voastră de a aduce noutate în viaţă, de a face ceva spre care aţi fost atraşi de mult timp, de a vă apropia de oamenii lângă care v-aţi tot visat.

Fecioară

De orice se poate spune perioada asta pentru voi, dar mai puţin despre confort. De acesta nu poate fi vorba. Veţi avea însă suficientă putere pentru a vă consolida propriile poziţii. Acest lucru ar trebui făcut, în primul rând în domeniul afacerilor, unde cel mai probabil veţi obţine greu succesul dorit. Poate doar să primiţi o recompensă decentă pentru toate eforturile depuse în trecut. Cheia victoriei este întotdeauna pentru voi munca.

Balanţă

Veţi avea o oportunitate reală de a vă bucura acasă de o atmosferă plină de armonie şi de tandreţe. Interesant este faptul că la crearea unei astfel de atmosfere va fi meritul vostru. Veţi investi mult timp şi energie în asta, pentru a beneficia voi, partenerul şi copiii. În acelaşi timp, nu intenţionaţi să vă relaxaţi. Cel mai probabil, veţi face o revoluţie în viaţa personală, şi chiar este o idee bună! Va fi important să funcţionaţi în acord cu perechea. 

Scorpion

Veţi fi direct dependente de modul în care construiţi relaţiile cu ceilalţi. Vă recomand să faceţi tot posibilul să vă calmaţi nervozitatea şi iritabilitatea, căci a comenta mereu şi tuturor nu va duce la nimic bun. Folosiţi punctele forte existente, pentru a întări legăturile vechi şi pentru a construi altele noi. Chiar şi cu tensiuni, începutul va fi totuşi destul de armonios, veţi simţi vibraţii favorabile, veţi putea contacta cu succes pe ceilalţi.

Săgetător

Rezultatele vor depinde de nivelul de productivitate a muncii, de capacitatea de a găsi un echilibru între muncă şi zona personală. Ceea ce poate împiedica este încrederea în sine excesivă, căci există tendinţa să vă consideraţi geniul care le ştie pe toate. Relaţiile cu partenerii şi cu colaboratorii, atât personali cât şi de afaceri, vor ieşi în prim-plan. Utilizaţi perioada pentru implementarea planurilor, manifestarea calităţilor comerciale şi creative.

Capricorn

Vă aşteaptă o vreme cu încercări, când circumstanţele externe vă vor obliga să abandonaţi o serie de obiceiuri vechi, pentru a vă forma altele noi. Veţi fi forţaţi să vă schimbaţi rutina zilnică, priorităţile. În primul rând, acest lucru se va simţi în sfera socială. Găsirea unui limbaj comun cu alţii nu este uşor, dar nimic nu este imposibil. Totul e să rezistaţi impulsurilor, să vă păstraţi calmul, să vă ghidaţi după vocea raţiunii, ignorând emoţiile.

Vărsător

Sunteţi gata să cuceriţi noi culmi, iar condiţiile sunt mai mult decât favorabile. Veţi putea obţine propriile valori, dacă vă bazaţi pe abilităţile de comunicare, de a cuceri oameni influenţi şi de a folosi contacte utile la timp. În rest, nu va trebui să ieşiţi de pe traseu, este suficient doar să faceţi rutina obişnuită, să vă îndepliniţi îndatoririle. Vremea va fi favorabilă pentru persoanele creative care vor îmbunătăţi abilităţile existente şi vor dobândi altele noi.

Peşti

Interesaţi-vă de problemele rudelor, în special ale părinţilor şi copiilor, investiţi cât mai mult efort şi timp posibil în consolidarea legăturilor de familie, asumaţi-vă responsabilitatea pentru crearea unei atmosfere pozitive în casă! Perioada este potrivită pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi, reparaţii, reamenajarea mobilierului, curăţenie generală. Va exista tulburare şi excitare emoţională, cu care nu vă veţi putea obişnui, iar ritmul vieţii va deveni mai rapid.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg