Horoscop bilunar. Luna plină vine cu sfârşituri amânate şi ne forţează să încheiem capitole învechite ale vieţii

2 shutterstock 1936395565 jpg jpeg

Dacă ziua de 14 noiembrie ne aduce o scânteie de speranţă pe plan sentimental, ne face să strălucim în ochii persoanei iubite, 15 noiembrie apare cu multă tensiune, mediu care se amplifică din ce în ce mai mult cu prilejul Lunii pline. Nu avem timp să ne plângem de rutină, pentru că viaţa apasă pe acceleraţie şi ne scoate din zona familiară.

Duminică, 14 noiembrie, este semnificativă pentru aprofundarea relaţiilor romantice. Însă este o dată benefică şi pentru semnarea de contracte sau pentru stabilirea unor parteneriate fructuoase. Poate să fie vorba şi despre o cerere în căsătorie, despre discuţii privind mutarea împreună sau chiar despre schimbarea locului de muncă. Ziua de 15 noiembrie aduce stres, din cauza combinaţiei Soare-Scorpion şi Jupiter-Vărsător. Mulţi se pot simţi plini de ei înşişi, iar Ego-ul riscă să se inflameze cu orice ocazie. Se recomandă diplomaţie, maturitate şi ignorarea sentimentelor de superioritate şi autoritate.

Luna plină şi eclipsa din 19 noiembrie scot în evidenţă sinele nostru primordial, instinctual, iar asta poate declanşa situaţii pline de dramatism. De altfel, contextul astral atrage atenţia asupra lucrurilor amânate, a oamenilor care nu mai au ce căuta în anturaj sau a evenimentelor care ne ţin pe loc. De aceea, ne aşteptăm la sfârşituri bruşte şi necesare. Indiferent ce se întâmplă, pentru a digera mai uşor schimbările, ar fi indicat să ne păstrăm calmul, să detensionăm atmosfera vizionând un film sau practicând un hobby ori exersând noi abilităţi. O idee bună este şi să stăm departe de reţelele sociale, pentru a limita pe cât posibil sursele de stres.

Berbec

Poate că sunt perioadele cele mai dificile şi negative de pe tot parcursul anului. Pot apărea dificultăţi în chestiuni legate de finanţele publice, de proprietatea colectivă, care pot fi însoţite de conflicte şi proceduri neplăcute, parteneri, atât în afaceri, cât şi în căsătorie. Multe relaţii pot fi aduse în pragul ruperii de legături, ceea ce poate duce la pierderi financiare. Slăbirea apărării corpului poate duce la dezechilibru emoţional şi sănătate precară.

Taur

Este important să vă menţineţi poziţiile la locul de muncă, relaţiile cu managementul şi să nu cedaţi provocărilor. Grijă, căci alţii pot folosi impulsivitatea voastră în propriile lor scopuri egoiste şi nu în totalitate oneste! Veţi avea însă oportunităţi de a sparge zidul cu fruntea, pentru a vă dovedi nevinovăţia, pentru a vă apăra independenţa. De aceea, totuşi, nu este de dorit să participaţi la negocieri cu partenerii, să încheiaţi contracte ori să vă căsătoriţi.

Gemeni

Depresia şi starea de spirit scăzută vor interfera cu succesul şi eficacitatea unora. Veţi avea nevoie de prudenţă şi de maximă atenţie în activitate, căci orice greşeli sau inconsecvenţe pot provoca conflicte cu autorităţile şi pot da naştere la probleme. Nu toate planurile se concretizează şi va trebui să evaluaţi realist ce se întâmplă. Pentru multe schimbări nu veţi fi pregătite. Este important să nu pierdeţi ceea ce aţi realizat.

Rac

Veţi fi pline de forţă, aşa că puteţi percepe o mulţime de lucruri foarte optimist, deşi situaţia externă va fi destul de tensionată. Activitatea emoţională a oamenilor va creşte, iar intensitatea pasiunilor poate duce uneori la conflicte şi proteste deschise. Un nivel ridicat de rezilienţă vă va ajuta să faceţi faţă influenţelor externe negative, dar se pot cheltui multe eforturi şi resurse pentru asta. Atenţie, vin cheltuieli neprevăzute!

Leu

Cea mai dizarmonică perioadă va fi perioada până pe 18, căci emotivitatea crescută şi agresivitatea pot complica relaţiile cu ceilalţi, chiar şi cu cei dragi. Impulsivitatea, inconsecvenţa în acţiuni şi decizii pot crea agitaţie şi haos în afaceri. Apoi, va fi greu să vă concentraţi asupra unui singur lucru, să duceţi la bun sfârşit munca începută. Există tendinţa de a vă ocupa de fleacuri, lăsând cazuri neterminate, perturbând termenele-limită.

Fecioară

Pentru următoarea perioadă, aşteptaţi-vă la noutăţi care pot veni mai ales dacă are legătură cu zona de lucru. Puteţi primi o ofertă neaşteptată care va fi profitabilă. Poate fi vorba de un nou proiect sau chiar o schimbare în domeniul de activitate. Noile începuturi sunt binevenite, dar nu merită să renunţaţi definitiv la proiectele deja începute. În caz contrar, până la sfârşitul anului puteţi întâmpina o grămadă de sarcini neîndeplinite.

Balanţă

Viaţa personală depinde pe deplin de reprezentantele semnului vostru. Trebuie să acordaţi prioritate şi să vă deplasaţi în direcţia aleasă. O scădere a nivelului de energie vitală poate afecta capacitatea de muncă, starea de spirit şi gradul de protecţie împotriva influenţelor externe negative. În acest moment, spontaneitatea şi imprevizibilitatea vor apărea în comportamentul multora dintre voi. Tindeţi să luaţi decizii pripite şi neconsiderate sub influenţa unui impuls.

Scorpion

Următoarele două săptămâni pot fi destul de stresante pentru a începe o nouă afacere sau o relaţie. Vor fi multe dificultăţi şi restricţii, nu veţi fi pregătite pentru schimbări, aşa că va trebui să vă asumaţi responsabilitatea pentru problemele care necesită îmbunătăţiri şi să luaţi măsuri organizatorice. Dependenţa de mulţi factori şi promisiuni, precum şi lipsa libertăţii pentru activitate independentă şi creativitate vă pot deregla emoţional.

Săgetător

Este posibil să aveţi o lipsă acută de bani, astfel încât, costurile semnificative pot fi neviabile. De aceea, este mai bine să vă concentraţi pe cele mai importante treburi, obligaţii, fără a încerca să vă implicaţi în noi programe şi relaţii. Este important să daţi dovadă de reţinere, deoarece conflictele cu şefii, intrigile, invidia pot zgudui autoritatea şi poziţia. Posibilă tendinţa autocritică, de a căuta motivele eşecurilor atât în voi, cât şi în mediul apropiat.

Capricorn

Pot apărea probleme în relaţiile cu ceilalţi, în special cu colegii şi cunoştinţele, iar agresivitatea, iritabilitatea şi pretenţia crescută vor deveni obstacol serios în activitatea colectivă. Acţiunile nerezonabile, pripite, aroganţa pot da naştere la o mulţime de scandaluri şi reproşuri. Ori vă veţi înşela în privinţa obiectivelor alese, ori veţi arăta nerăbdare şi abuz de poziţia voastră, motiv pentru care vor fi multe plângeri de la alţii pe cheltuiala voastră.

Vărsător

Trebuie să învăţaţi cum să combinaţi viaţa personală cu munca, deoarece există tendinţa de a nu ajunge la un echilibru. Concentrându-vă pe o direcţie, voi uitaţi complet de cealaltă. Aici, fie merită să prioritizaţi ce e important, fie să încercaţi să vă separaţi interesele profesionale de cele personale. Trebuie să vă apăraţi ideile, să luptaţi pentru poziţie, autoritate, precum şi pentru a extinde oportunităţile financiare.

Peşti

Este un moment bun pentru a vă extinde afacerea şi pentru a intra în arena afacerilor internaţionale. De asemenea, aţi putea deveni interesate de întrebări legate de religie şi practici spirituale, căci veţi dori să dezvoltaţi propriul sistem de credinţe şi principii pe care să le discutaţi cu oameni foarte inteligenţi. În schimb, riscaţi să începeţi să priviţi lumea prin prisma viziunilor şi ideilor utopice. Mulţi Peşti sunt plini de dorinţă de a începe o revoluţie.

@shutterstock