Horoscop: Cum stai cu banii toamna asta

1 54893 original jpg jpeg

Eclipsa de Lună din Berbec, de pe 18 octombrie, şi cea de Soare din Scorpion, de pe 3 noiembrie, deschid şi ne indică noi cărări financiare pe care să purcedem, în căutarea unor venituri mai stabile şi a rezultatelor muncii apreciate la adevărata valoare. Avem deci în faţă o toamnă fructuoasă, în care chiar vom culege roade pe gustul nostru.

Berbecii ajung să pună mai mult deoparte

Pluto continuă să le arate acestor nativi că eforturile lor nu rămân neapreciate. Berbecii muncesc cu mult avânt,dar din când în când trebuie să se mai oprească să se uite în jur,fiindcă e posibil să se ţeasă nişte intrigi în jurul lor de care e bine să ia seama. Saturn le cere să-şi gestioneze câştigurile cu mai multă responsabilitate,dar îi şi ajută să recupereze de la datornici fonduri importante. Astfel,în octombrie şi noiembrie,din ce datorii le vin înapoi,ajung chiar să facă rezerve.

Taurii au venituri din activităţi comerciale

În prima jumătate a anului,cu Jupiter în casa banilor Taurului,aceşti nativi au avut o serie de întreprinderi financiare pe care,dacă le-au păzit contra pierderilor posibile din iunie,le vor spori acum,în intervalul septembrie-decembrie. Fac multe drumuri,dar nu dau pe pere ce iau pe mere. Devin mai încrezători în capacităţile lor de negociere şi chiar se gândesc să-şi deschidă,poate în paralel cu alt serviciu,o mică afacere.

Gemenii scapă de datorii

Trigonul cu Neptun în casa carierei şi Saturn în casa muncii le echilibrează încasările. Dacă în prezent munceau – şi nu prea ştiau pe ce,fiindcă banii li se scurgeau printre degete – Gemenii îşi recapătă acum optimismul,ba chiar încep să-şi frece mâinile a câştig. Lucrurile le surâd mai mult din 2014,dar până la sfârşitul anului ajung să nu mai aibă nevoie de împrumuturi numeroase,între salarii.

Racii primesc noi sarcini,dar şi bani mai mulţi

Adesea prea timizi să-şi susţină punctul de vedere şi să se zbată pentru drepturile lor,aceşti nativi ajung să fie puşi în valoare de Jupiter,iar atenţia cade asupra lor. Muncesc mult şi cu spor,iar superiorii îi iau la ochi – dar de bine! Până la mijlocul lui octombrie se va limpezi o propunere profesională,înzestrată şi cu aspecte financiare în creştere!

Leii riscă în speculaţii financiare

În ultimii ani,au avut momente când s-au regăsit pe culmi,când au crezut în potenţialul unei afaceri,pentru ca apoi să fie dezamăgiţi de colaboratori neserioşi,de prieteni care au profitat de ei ori de un climat material deloc fertil. A doua jumătate a lui 2013 îi surprinde cu nişte rezerve la purtător,pe care însă sunt decişi să le rişte în diverse speculaţii,menite să le sporească.

Fecioarele semnează contracte suplimentare

E vremea lor,iar Fecioarele serioase,atente şi responsabile se simt bine în pielea lor – pe bună dreptate! Septembrie şi octombrie sunt luni cu încărcătură financiară benefică – pot primi o primă,un bonus sau li se renegociază în bine contractele salariale ori altele suplimentare. Atenţie mare însă la ce semnează,căci există riscul unor pierderi din neatenţie ori din cauza unor clauze neclare.

Balanţele investesc la sigur

Jupiter în casa carierei le asigură un tranzit norocos,lipsit de pericole,cu condiţia ca aceşti nativi să aştearnă pe foaie o strategie de afaceri şi să-şi gestioneze bine resursele. Trebuie să evite extravaganţele,să mai ţină bani şi la ciorap,pentru zile negre. Au noroc de susţinători care îi ajută şi îi îndrumă în direcţia bună.

Scorpionii obţin un credit

Demersurile iniţiate în prima jumătate a anului,când Jupiter şi Venus îi susţinea,le deschid acum drumurile persoanelor născute sub semnul Scorpionului către un împrumut,un credit,o sponsorizare care le va servi scopurilor lor:să-şi completeze studiile ori să urmeze nişte cursuri noi de specializare,pentru o altă meserie mai bănoasă.

Săgetătorii se întind cât le permite plapuma

Probabil că sunt nativii cărora banii le plac cel mai mult prin prisma distracţiilor pe care le pot antrena – iată de ce le e atât de greu să economisească. De data aceasta însă,vorbesc cu mai mare uşurinţă şi convingere despre limitarea cheltuielilor,îşi fac liste şi-şi achită datoriile la timp. În intervalul octombrie – decembrie,e posibil să câştige în plus de la serviciu.

Capricornii au colaborări tentante

După ce Saturn a pus destul de multă presiune pe cariera şi finanţele lor în 2012,Capricornii se gândesc acum la lucruri serioase:când să-şi achiziţioneze o casă nouă,poate chiar o maşină. Nu vorbesc decât cu cei dragi despre toate aceste planuri şi devin cam secretoşi,în special fiindcă încep o serie de colaborări care le vor completa veniturile.

Vărsătorii dau dovadă de prudenţă pe plan material

Chiar dacă în prima jumătate a anului e posibil să fi primit o moştenire care să-i fi ajutat mult pe plan material,din octombrie apar nori de furtună,căci se pot ivi diverse litigii şi conflicte de natură legală din cauza dreptului primit. Nativii continuă să-şifacă multe calcule cumpănite şi contează pe partenerul de viaţă.

Peştii pun bază în parteneriate

Începând cu luna iunie,persoanele născute sub semnul Peştilor s-au mobilizat în direcţia unor scopuri financiare precise,iar toamna îi protejează şi-i ajută să-şi contureze mai bine speranţele financiare,cât şi resursele cu care le vor duce la bun sfârşit. Sunt contactaţi de vechi colaboratori,care le propun fel de fel de parteneriate ce le vor rotunji veniturile.

Zilele faste ale lui Răpciune pentru fiecare zodie

Berbec:18,19,20 septembrie

Taur:18,20,21 septembrie

Gemeni:7,8,17 septembrie

Rac:17,18,20 septembrie

Leu:14,27 septembrie

Fecioară:16,17 septembrie

Balanţă:6,7,8 septembrie

Scorpion:12,14,22 septembrie

Săgetător:7,12,26 septembrie

Capricorn:8,14 septembrie

Vărsător:8,9,20 septembrie

Peşti:10,12,15 septembrie