Horoscop Minerva 2020 pentru toate zodiile. Aceşti nativi vor da lovitura pe toate planurile

1 zodii barbati gelosi jpg jpeg

Anul 2020 se anunţă a fi unul foarte norocos pentru multe dintre zodii, potrivit astrologului Minerva. Deşi unii dintre nativi vor trece prin momente dificile, ulterior, le vor depăşi cu uşurinţă.

Care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, află mai jos:

HOROSCOP Berbec

Este un an bun la locul de muncă şi pentru implicare în viaţa personală. În anul 2020 va fi mai puţin impulsiv. Va fi un an care îi va aduce evoluţie în carieră. Anul va debuta cu o serie de renovări, fiind preocupat de partea casnică. La capitolul sănătate, organismul său depinde de starea emoţională. 

HOROSCOP Taur

Este un an interesant în ceea ce priveşte dragostea, romantismul şi intimitatea. Sectorul profesionar este extrem de energic în acest an. În 2020, finanţele s-ar putea îmbunătăţi considerabil. T

Top patru zodii care vor da lovitura în anul 2020. Sunt cele mai norocoase din horoscop şi vor profita de fiecare şansă

HOROSCOP Gemeni

În primăvară, vor întâlni o persoană compatibilă cu ei. Profesional, în ultimul an s-au mulţumit să stea în umbră. În 2020, vor fi mai creativi, vor avea idei şi propuneri. Se va acutiza nevoia de a fi în prim plan şi de a fi recunoscuţi pentru ideile pe care le au. Financiar li se îmbunătăţete situaţia, însă trebuie să înveţe să cheltuie mai puţin.

HOROSCOP Rac

Căsătoria, copiii şi partenerul vor fi pe primul plan. În anul 2020, vor adăuga şi o notă de distracţie. Vor dori să ofere o conotaţie mai aparte relaţiei. Sunt creativi şi în relaţiile cu cei din jur. Financiar, cu muncă şi perseverenţă, vor elimina obstacolele care apar în calea prosperităţii lor. 

HOROSCOP Leu

Profesional vor străluci şi îşi vor aduce aportul pentru că sunt cei mai buni strategi şi coordonatori. Vor avea un an norocos, mai ales în cea de-a doua parte a anului. La capitolul sănătate trebuie să aibă mare atenţie, având probleme destul de mari cu coloana.

HOROSCOP Fecioară

Fecioarele vor renunţa la persoanele care nu le mai spun nimic bun. Cei cu un har diplomatic vor reuşi să depăşească problemele relaţionale. Vor avea o schimbare în carieră, în special acele fecioare care lucrează în domeniul comunicării. 

HOROSCOP Balanţă

Parteneriatele de afaceri sunt sub semnul discuţiei, însă construirea unei baze solide îi va destabiliza greu. La capitolul financiar ştiu cum să îşi gestioneze banii.

Cele mai norocoase zodii în 2020. Va fi cel mai bun an pentru Leu şi alţi trei nativi

HOROSCOP Scorpion

Şi în anul 2020 au parte de un magnetism care nu îi lasă să cedeze. Vor tinde să păstreze totul în formă şi sub controlul lor. În carieră ştiu să îşi câştige poziţia şi locul profesional prin ideile pe care le sugerează celor care sunt pe primul loc. 

HOROSCOP Săgetător

Îşi extind cercul de relaţii. Sunt sociabili şi încearcă să-şi găsească echilibrul şi la locul de muncă. Au un ritm constant în ceea ce fac. Trebuie să se concentreze mai mult pe propria persoană. 

HOROSCOP Capricorn

Încearcă să găsească un echilibru între planul financiar şi relaţional. Din punct de vedere al carierei, este un an mai dramatic. Se vor produce schimbări care nu sunt în concordanţă cu ceea ce vor ei. Sunt nevoiţi să facă lucruri care nu le plac la capitolul profesional, însă, cu toate acestea, munca respectivă le va aduce bani.

HOROSCOP Vărsător

Relaţiile nu sunt o proritate pentru ei. Pe primul loc se află munca, acolo unde dau dovadă de creativitate şi ingeniozitate. Vor avea parte de nelinişti în prima parte a anului, însă vor prospera financiar. 

HOROSCOP Peşti

Vor evita relaţiile care nu le mai aduc nimic, însă au tendinţa de a fi radicali şi în privinţa relaţiilor benefice. Libertate şi iniţiativă în domeniul profesiei. Încearcă să-şi schimbe modul de a lucra. Sunt dispuşi să-şi asume riscuri profesionale, a spus Minerva la Antena 3.Recente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg