Horoscop octombrie 2020. O karma nefastă va pune stăpânire pe toate aspectele vieţii

2 anastasia dulgier dfrlrylhcoq unsplash 1 jpg jpeg

Octombrie începe cu o energie destabilizantă pentru cei mai mulţi dintre nativi şi-i va forţa să fie mai sinceri cu ei înşişi decât ar fi în mod obişnuit. În această lună veţi simţi ca sunteţi nevoiţi să puneţi totul la îndoială.

Probabil că prima parte a lunii nu va fi plăcută, dar te va ajuta să te pregăteşti pentru luna plină din 13 octombrie, când este timpul să renunţi la ceea ce ţi-a provocat necazuri în trecut. Până atunci, o karma nefastă va pune stăpânire pe toate aspectele vieţii, de la cel amoros, până la cel financiar şi profesional. Ocupă-te de toate modificările pe care vrei să le faci în viaţa ta înainte de finalul lunii, când vei începe să simţi umbra iminentului Mercur retrograd care începe de Halloween în acest an.

Berbec

Vrei să faci mai mult, să fii mai mult şi să spui mai mult. Săptămânile următoare sunt cruciale pentru tine când vine vorba de dezvoltare personală. Tebuie să închizi un capitol important din viaţa ta pentru a te putea schimba în bine. Acordă-ţi timpul necesar pentru a te gândi bine ce vrei să faci şi pentru a-ţi urma intuiţia.

Taur

Fii atentă la resentimente şi comunicări greşite care apar în această perioadă în relaţiile tale personale şi profesionale. S-ar putea ca cineva să încerce să-ţi încerce limitele. Acţionează imediat ce apare o problemă şi nu aştepta să dispară de la sine. Luna octombrie te încurajează să anulezi, să reînnoieşti sau să renegociezi un contrat.

Gemeni

Ţi se părea că trăieşti mai intens, pentru că vei prelua vibraţiile celorlalţi. Te vei simţi ca şi cum absorbi energiile altor persoane. Dacă partenerul tău sau  vreun prieten se simte dezamăgit, este posibil să ştii înainte să spună ceva. Îţi este uşor să afli rădăcina unei probleme şi ştii cum să remediezi problema. Dezavantajul este că este posibil să te epuizezi. Nu te lăsa prinsă de intensitatea momentului mai mult decât să uiţi să ai grijă de tine.

Rac

Ce latură personală vrei să dezvolţi mai mult? Există un artist interior care aşteaptă să fie dezvăluit sau un lider în devenire? Mulţi cred că ajungem la un anumit stadiu al vieţii şi rămânem aceeaşi persoană de acolo înainte. Demonstrează-le că nu este adevărat! Găseşte calea pe care trebuie să mergi pentru a obţine un nou succes personal!

Leu

Dacă acţionezi cu înţelepciune acum, vei avea numai de profitat o perioadă bună de timp. Semnul tău zodiacal nu este întotdeauna cel mai bun în a admite când ai greşit, dar dacă începi să-ţi iubeşti defectele, greşelile şi regretele, atunci universul te va răsplăti. Acum ai şansa ta să corectezi ce ai greşit în trecut şi să-ţi admiţi înfrângerea.

Fecioară

Oamenii nu gândesc clar luna aceasta şi s-ar putea să ţi se întâmple şi ţie. În timp ce toţi ceilalţi din jurul tău au o criză, tu decide să fii vocea raţiunii! Ai mare grijă cum comunici prin scris cu ceilalţi, deoarece mesajul tău poate fi înţeles greşit. Nu trebuie să răspunzi la fiecare mesaj în momentul în care apare şi nu acţiona atât de repede încât să nu-ţi laşi timp de gândire. Înainte de orice, respiră şi alege cuvintele cu grijă şi bunătate.

 Balanţă

În această perioadă, eşti în căutarea misiunii tale. Îţi accepţi defectele, toate stările de spirit, lucrurile care nu sunt atât de uşor de explicat sau de înţeles. Asta te face interesantă. Îi faci pe oameni să gândească. Bucură-te mai mult de etapa în care ai ajuns şi găseşte cel puţin un lucru pe care l-ai realizat şi cu care te poţi mândri.

Scorpion

Fii mai blândă cu tine însăţi! Nu trebuie să fii mereu pregătită pentru orice, deci permite-ţi momente de relaxare. Va fi dificil să faci faţă provocărilor şi să-ţi menţii ritmul obişnuit. Uneori acest lucru poate fi frustrant, pentru că preferi să deţii controlul. Dacă planurile cad, lăsaţi-le să plece. Dacă găseşti o scurtătură ici-colo, ia-o. Asta nu înseamnă că trebuie să devii neglijentă, dar numai astfel vei putea să te şi odihneşti.

Săgetător

În această lună, s-ar putea să te confrunţi cu decizii care îţi vor testa instinctul şi loialitatea faţă de tine însuţi. Simţi că devii persoana care ai fost menită să fii. Ai ocazia să te transformi în moduri noi, dar pentru a profita de aceasta, este posibil să fie nevoie să sapi mai adânc ca oricând pentru a-şi găsi curajul. Ai încredere în tine şi în ceea ce eşti capabilă!

Capricorn

Capătă energie pentru ceva nou, terminând ceea ce ai început deja. Poate fi nevoie să renunţi la îmbrăcămintea veche pe care ai ţinut-o de dragul nostalgiei, la acele emailuri necitite care se adună. Trebuie să faci spaţiu în viaţa ta, să creezi o deschidere pentru ceva nou. Te aşteaptă multe lucruri noi care nu-şi vor face loc în viaţa ta dacă nu ai grijă mai întâi de câteva detalii.

Vărsător

Energia blocată cu care te-ai lovit în ultimii ani începe să capete sens. Nu primim întotdeauna ceea ce ne dorim imediat, pentru că mai întâi trebuie să se desfăşoare alte lucruri. Aştepţi mult timp pentru a obţine un fel de asigurare că lucrurile merg în direcţia corectă. De asemenea, aţi muncit din greu pentru a ajunge unde doreai. Este posibil ca lucrurile să nu fie perfecte, dar se reunesc încet şi asta este o dovadă a devotamentului tău.

Peşti

Ce poţi face pentru a rămâne legat de realitate atunci când visele şi inspiraţiile tale te îndepărtează de nevoile practice? Ancora ta în viaţa de zi cu zi este compusă din acţiunile pe care le întreprinzi pentru a te îngriji fizic, emoţional şi spiritual. Descoperă ce poţi face în fiecare zi pentru a te reconecta cu tine însuţi şi dezvoltă o rutină în jurul acestor aspecte pentru a-ţi păstra echilibrul interior.Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg