Horoscop weekend 12-14 aprilie. Zodia care îşi întâlneşte sufletul pereche

Horoscop weekend 12   14 aprilie 2019 jpeg

Weekendul 12-14 aprilie vine cu veşti bune pentru o zodie. Îţi întâlneşte sufletul pereche şi se pot aştepta chiar la o cerere în căsătorie! Fiţi pregătiţi. Sfârşitul de săptămână aduce schimbări neaşteptate şi veşti importante.

Berbec După o perioadă de muncă susţinută a venit şi vremea reviziei. Te simţi destul de încordat, dar dacă ai reuşi să exprimi ceea ce simţi şi partenerului, nu ai mai înregistra atâtea ciocniri pe plan psihic. 

În acest weekend eşti sub auspiciile unui aspect astrologic favorabil care scoate la lumină spiritul tău de abnegaţie, de aceea reuşeşti să-ţi pui în practică unele planuri mai vechi.

Citeşte şi: Cât trebuie să dormi, în funcţie de zodie. Taurii sunt cei mai somnoroşi

Cei din anturaj vor să te influenţeze negativ. Încearcă să nu pleci urechea la sfaturile lor. Astrele îţi recomandă să profiţi de acest weekend din plin. Ieşi în natură împreună cu cineva drag, pentru a-ţi regăsi echilibrul.

Posibil că vei trăi momente de renaştere la locul de muncă, eforturile depuse în ultima perioadă acum vor fi valorificate, dar totuşi nu te poţi bucura pe deplin, ai tendinţa de a găsi nod în papură la tot. Relaxează-te măcar în weekend. 

Posibil că dacă vei căuta să faci un curs de perfecţionare, vei face cea mai bună alegere. Ţi se vor deschide noi orizonturi şi nu vei mai fi nemulţumit de statutul social actual.

În acest weekend, vrei să stai cu partenerul, dar datoriile de la muncă te cheamă. Totuşi sunt şanse de a-ţi face munca într-un timp scurt şi să rămână timp şi de un film pe seară.

Rezişti cu greu tentaţiei de a comunica în mod sarcastic, de aceea rişti să-ţi pierzi reputaţia pe care ai muncit să o câştigi. Pe de altă parte, legăturile de prietenie care nu îţi aduc nicio satisfacţie, bucurie, linişte alături de acele persoane, se pot rupe, în locul lor vor veni alte fiinţe cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă.

Citeşte şi: Patru zodii vor avea noroc cu carul în aprilie

Acum nu este momentul să abandonezi să spui ceea ce simţi, o bună comunicare vine să consolideze relaţia de dragoste, se pot face unele planuri de viitor împreună cu partenerul. Dacă vei avea nevoie de un ajutor, este prea puţin probabil să îl primeşti de la vechii prieteni, şanse mari să intri în legătură cu alte persoane noi, care să te susţină în ceea ce doreşti să iniţiezi.

Autoritatea ajunge  la cote maxime, există şanse sporite de a concretiza o colaborare plănuită de ceva vreme, succesul financiar nu va întârzia să apară. Din punct de vedere sentimental, weekendul începe mai puţin bine, se întrevede dorinţă de a te detaşa de toate responsabilităţile de acasă, pentru a te putea concentra pe partea profesională, ceea ce nu va fi pe placul partenerului.

Se anunţă un sfârşit de săptămână în care apar şanse mari de promovare sau de a câştiga o sumă de bani în plus dintr-o activitate extraprofesională. Dacă sunt probleme în căsnicie şi au fost trecute nu vederea, se pare că acum totul se va spune într-o manieră cordială, fără a se ridica tonul.

Citeşte şi: Horoscop 2019. Zodiile care îşi ating scopurile anul acesta, cu orice preţ!

Apare un risc crescut de a provoca o ceartă cu cei dragi din familie, încearcă să-ţi consumi excesul de energie negativă prin activităţi recreative, treburi casnice, activităţi sportive. Dacă sunt ceva probleme în cuplu şi au fost trecute cu vederea, se pare că în weekendul acesta totul se va spune direct, fără menajamente.

Noul partener se dovedeşte că nu este exact aşa cum credeai. Încearcă să nu îţi faci prea mari speranţe cu noua relaţie începută, pentru a evita să fii dezamăgit ulterior. Pe de altă parte, vedem tendinţa de a da cărţile pe faţă în unele relaţii sociale, cel mai probabil vei vedea care dintre persoanele apropiate sunt sau nu prietenii tăi.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg