Horoscop weekend 21-23 septembrie. Momentul perfect pentru o schimbare. Zodia care va porni pe alt drum

1 83347 original jpg jpeg

Horoscopul vine în weekendul 20-23 septembrie cu schimbări majore pentru unii nativi. Fecioarele sunt îndemnate să iasă din zona de confort şi să facă ceea ce îşi doresc de mult timp,  în timp ce berbecii sunt sfătuiţi să accepte ajutorul celor din jur. Vezi ţie ţi-au rezervat astrele pentru acest sfârşit de săptămână. 

Berbec  

Tu eşti conştient că ai ceva important de spus, însă cumva nu apare contextul potrivit pentru că sunt posibile conflicte în jurul subiectului ce trebuie eliberat. Permite lucrurilor să evolueze în propriul lor ritm şi timp. Asta îţi va da libertatea să acţionezi impulsiv dar nu agresiv. Ai nevoie de cineva să stea în preajmă în vremuri de nevoi. Nu te ruşina să ceri ajutor şi să petreci timp cu oamenii ce te văd clar aşa cum eşti şi ce îţi recunosc inimă chiar şi când e greu.

Taur

Acesta este un moment bun să îţi chestionezi credinţele şi să vezi dacă chiar ai credinţa cu adevărat în propriile tale emoţii sau doar le laşi să treacă fără să asculţi ce e în spatele lor de vindecat, încercând să fii raţional. Uită-te în jur după răspunsuri, dar nu uită să te uiţi şi în interiorul tău pentru acelaşi lucru. Cu cât de zbaţi mai mult în relaţiile ce te îngreunează sau sunt toxice, cu atât mai mult te vei îndepărta de idealul de atins. Încearcă să separi emoţiile de izbucniri geloase şi conversaţii ciudate care duc doar la conflict.

Gemeni

În ultimele zile, focusul productiv ţi-a revenit şi ai putut să îţi organizezi timpul şi ziua pentru a fi eficient. Asigură-te că îţi este clar în fiecar clipă care îţi sunt obiectivele şi nu fii prea critic despre progresul tău şi a felului în care ai gestionat până acum situaţia. Ai nevoie de multă delicateţe de şine că să eviţi orice urmă de vinovăţie ce poate apărea. Lasă judecată despre aspectele din trecut şi aminteşte-ţi doar să eviţi greşeli similare din viitor. Dacă ai fi putut face mai bine cândva, ai fi făcut şi există un motiv bine înrădăcinat de acţiuni ce păr a fi în afară ariei tale de control.  

Rac

Această este o perioadă a unor subiecte lărgi ce implică mai mulţi oameni. Nu rămâne blocat în aspecte personale dacă ai ceva valoros de impartasait cu lumea. Asigură-te că o stare de vinovăţie nu îţi blochează viziunea şi nu te ţin blocat într-o poziţie care nu îţi serveşte la nimic. Momentul este bun că să te gândeşti la scopuri mai mari, să fii serios şi dedicat şi să iei lucrurile în propriile mâini. Fii atent la stresul acestui weekend ce te poate împinge dincolo de limite. Să ai suficientă odihnă că să poţi face faţă în orice circumstanţe ce vin din relaţiile tensionate şi nerezolvate.

Leu

Este timpul să laşi în lumea ta pe unii din exterior şi să te uiţi la cei ce sunt în afară ta şi scutură sisteme din poziţii atipice, influenţându-te şi pe ţine. Respectă diversitatea, aşa cum faci mereu, dar fii sigur că nu te bagi în compromisuri pe care sentimentele tale nu le aprobă. Nu trebuie să faci chiar nimic din ce nu simţi că este bine, chiar dacă ştii că poţi gestiona consecinţele.  

Fecioară

Tu eşti conştient că acesta este un moment în care să străluceşti dar nu eşti sigur dacă eforturile tale chiar te duc în direcţia cea mai potrivită pentru ţine. Lasă-te dus de vălul şi curentul natural al vieţii şi nu te blocă în rutinele şi detaliile uzuale ale minţii. Momentul e bun pentru a face o schimbare şi a te mută spre lucruri mai mari ale vieţii decât cele în care nu simţi satisfacţie deplină. Lasă-ţi zonă de confort şi stai singur pe propriile picioare, fără să laşi contactele sociale sau dialogurile stresante să te distragă de la ce vrei. Este timpul să iei ce meriţi, nici mai mult nici mai puţin.

Balanţa

Unele emoţii te conduc în direcţii ciudate şi te simţi îndatorat faţă de persoane care chiar nu sunt subiectul şi preocuparea momentului. Încearcă să te focusezi mai bine pe relaţiile care sunt importante cu adevărat în loc să sapi în vinovaţii ale trecutului care trebuiesc tăiate şi lăsate să zboare liber. Ai nevoie de timp singur că să te întorci la un sentiment sănătos de valoare de şine. Unele relaţii s-au încheiat, altele se vor încheia dar cursul vieţii te va purta acolo unde trebuie să ajungi pentru binele tău. Încearcă să înţelegi ce ai de învăţat din dificultăţile trăite şi neapărat să manifeşti respect pentru nevoile tale.

Scorpion

Deşi crezi că unele lucruri din trecut sunt demult apuse şi îngropate, eşti conştient totodată că sunt posibile unele descoperiri iar oamenii care ţi-au ţinut secretele se pot dovedi utili că să scoată la iveală ceva ce te poate ajută în prezent. Pune întrebări, caută detalii importante şi asigură-te că orice contact ai cu trecutul o faci cu scopul de a avansa spre lucruri pozitive, în loc să te învârti în cerc sau, mai rău, să îţi realimentezi emoţii negative de furie, frustrare sau ură pentru ceva ce a fost. Ai nevoie că energia ta să fie focusată şi cât se poate de productivă. Nu îi lasă pe alţii să te distragă de la obiectivele care se simţ bune pentru ţine.

Săgetător

Acum că cunoşti un adevăr, poţi simţi cum energia vine valuri spre ţine. Eşti pregătit să te scufunzi şi să te mişti o data cu curentul, înţelegând scopul mai înalt al acţiunilor tale toate acele adevăruri pe care le simţeai cu mult înainte fie rostite. Unii oameni nu ceea ce vezi , dar nu oprească din . înainte, nu de ce aştepţi eziţi. lucrurile se repede întotdeauna duc spre noi destinaţii care bune decât cele vizitate.

Capricorn

Lucrurile încep să devină mai uşoare pentru ţine, pe măsură că comunicarea îşi reia un flux normal. Unele neînţelegeri vor fi scoase la iveală şi descâlcite şi vei putea vedea viitorul în culori mai strălucitoare. Sunt multe întrebări neraspunse ce ar trebui luate la rând. Asigură-te că te mişti în fluxul momentului şi că descoperi tot ce ai nevoie în timp ce mergi tot înainte. O prietenie adâncă se poate transformă în iubire. Lasă uşile deschise pentru schimbările necesare în relaţii.

Vărsător

Deşi eşti conştient care îţi sunt alegerile prioritare pentru carieră şi care sunt lucrurile pe care ai decis să le obţii, eşti ghidat de activităţi mai puţin relevante şi distractive ale momentului. Nu trebuie să îţi restrictionezi mişcările prea mult acum. Ai nevoie de momente calde, obişnuite, plăcute, să le aduci la viaţă şi să le faci să conteze. Nu trebuie să fii mereu în goană după ceva măreţ. Ai nevoie de mici bucurii ale vieţii de acum şi aici, din prezentul tău de fiecare clipă. Nu ai niciun motiv să tot pui bariere în faţă nevoii tale de a simţi plăcere.

Peşti

Acesta este un moment în care multe credinţe pe care le ai vor fi supuse chestionării dacă mai sunt valabile şi valoroase pentru ţine. Asigură-te că nu ţii de experienţe din trecut în loc să mergi mai departe cu viaţă ta, în mişcare spre viitor. Ritmul tău nu este sincronizat cu ritmul Universului dacă ţii de trecut iar asta îţi consumă multă energie. Avansează, remodelează-te şi schimbă ce trebuie schimbat. De ţine depinde să îmbrăţişezi cursul firesc al vieţii şi să se îndrepţi spre un viitor ce aduce multe lucruri bune. Eşti pregătit pentru provocări şi recompense.

  

Sursă: sfatulparintilor.roRecente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg