Horoscop weekend 24-26 ianuarie 2020. O zodie îşi schimbă viaţa complet, iar alta are parte de provocări

1 horoscop 23 29 decembrie 2019 jpg jpeg

Luna este în Vărsător în weekend-ul 24-26 ianuarie 2020, ceea ce înseamnă că nativii vor reuşi să facă faţă emoţiilor intense şi dureroase şi, mai mult de atât, vor găsi soluţii pozitive orientate spre viitor.

Care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte în perioada 24-26 ianuarie 2020, află mai jos:

Horoscop februarie 2020. Care sunt zodiile care au noroc în dragoste şi care câştigă bani

HOROSCOP. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Dacă iei în calcul să ieşi din oraş este o idee cum nu se poate mai bună pentru acest weekend. Uită de stresurile ce au legătură cu muncă şi focusează-ţi atenţia pe iubirea ta. Preţuieşte timpul de calitate împreună şi discutaţi planuri de viitor, inspiraţi şi de Luna în Vărsător. Dacă îţi comunici cu deschidere sentimentele, vei fi răsplătit cu afecţiune. Nu te teme să îţi expui vulnerabilităţile şi ai încredere deplină în partener. Dacă un prieten are nevoie de sfaturile tale, e mai bine să asculţi decât să te amesteci.

Dacă eşţi singur, fii curajos şi nu te da înapoi când vine vorba de decizii pentru viitorul tău. Veşti bune se anunţă pentru viitorul tău sub Luna în Vărsător. Există posibilitatea ca o întâlnire cu tentă romantică să însemne mai mult. Comunicarea îţi este un punct forte iar aceasta te face să te simţi încrezător pe ţine şi pe ce simţi. Multe poţi câştiga dacă eşti autentic. Nu te îndoi niciodată de tipul de iubire pe care îl meriţi.

HOROSCOP. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Acest weekend va fi mai pasional şi romantic decât te-ai aştepta. Planifică-ţi timpul cu înţelepciune şi fii pregătit pentru zile pline de acţiune. Conexiunile vor fi profunde. Focusează-te pe punctele tale forţe care te inspiră să şi munceşţi ceea ce doreşţi. Important e să eviţi momentele plictisitoare. Adaugă puţînă spontaneitate că să îţi asiguri o stare de spirit plină de viaţă.

Dacă eşţi singur, emoţiile vor fi intense şi poate tulburătoare. Dedică-ţi timp liber că să îţi regăseşţi echilibrul de care ai nevoie. Luna în Vărsător îţi va mai pondera trăirile că să fii conştient ce gânduri şi acţiuni alegi să faci. Ţine minte că tu ţii frâiele vieţii tale. Orice s-ar întâmplă, tu poţi răsuci roată şi aduce viaţă pe direcţia potrivită ţie. Acest tip de atitudine e cea care te apropie de un potenţial interes de amor.

5 reguli de Feng Shui pentru a avea noroc în dragoste

HOROSCOP. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Weekendul îţi va începe pe vibraţii pozitive. Invitaţiile sociale vor fi rodnice şi vei capătă noi conexiuni de folos. Lucrurile se aşează la locul lor şi îţi vor da satisfacţie pentru etapă în care te afli. Priveşte-ţi din nou planurile de viitor alături de Luna în Vărsător şi fă-ţi unele noi alături de iubirea ta. Foloseşte în beneficiul tău această deschidere spre ce va fi şi ignoră micile diferenţe de opinie ce pot rezultă firesc din discuţii.

Dacă eşti singur, este important să fii activ pe scenă socială acum. Dacă vrei să deschizi uşa spre mai multe posibilităţi pe zona iubirii, nu o poţi face din casă. Fă-ţi partea ta, prezintă-te la întâlniri şi obişnuieşte-te cu potenţiale persoane ce te interesează. Îţi va face plăcere să porţi conversaţii cu persoane inteligente că ţine. O ieşire din oraş cu amicii este o idee bună pentru acest weekend. A fi spontan face mult bine sufletului.

Află previziunile pentru celelalte zodii, aici! Recente

ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg