2019, anul schimbărilor bruşte! Vezi ce te aşteaptă în noul an, potrivit numerologiei

1 84473 original jpg jpeg

Ce te aşteaptă în anul 2019, potrivit numerologiei? Numerologia, un sistem bazat pe cifrele, numerele zilei tale de naştere şi ale fiecărui an, este unul de previzionare, ghicire a viitorului tău. 

Potrivit principiilor din numerologie, anul 2019 va fi influenţat de energia numărului 3, fiind un an al schimbărilor bruşte. Trebuie să încercaţi să trăiţi în acest moment, înconjuraţi-vă cu cei dragi şi distraţi-vă. În acest an veţi auzi multe glume bune, vă veţi distra.

Cum îţi calculezi anul personal

Fiecare dintre noi are un număr personal, extrem de important în numerologie. Acesta se adaugă la cifra 3, care înseamnă vibraţia anului, iar rezultatul va însemna calculul anului personal. Spre exemplu, dacă te-ai născut pe 23 august (8 + 2 + 3 = 13, 1 + 3 = 4) numărul tău de atitudine este 4. Apoi, adăugi numărul de atitudine la numărul anului curent. Deci, pentru 2019, adăugi 3, plus numărul de atitudine (3 + 4 = 7). Te vei afla un an personal 7 în 2019.

Anul personal 1: Timpul schimbărilor

Anul schimbărilor, în care toată munca va fi rasplătită în moduri deosebite şi interesante. Vei fi mai concentrat şi vei prelua controlul asupra lucrurilor importante care contează.Schimbări majore în carieră.

Anul personal 2: O nouă dragoste

Acesta este anul potrivit pentru iubire. Dacă aţi fost singuri de mult timp, în acest an veţi găsi persoană potrivită. Acesta este anul romantismului şi al uniunilor fericite. Dacă sunteţi într-o relaţie solidă, fie veţi găsi o nouă dragoste cu altcineva, fie veţi avea o intimitate reînnoită cu partenerul.

Anul personal 3: Strălucire şi carismă

Proiecte creative. Vocea voastră artistică va fi ascultată şi iubită. Visele au o şansă să devină realitate pentru voi.

Anul personal 4: Decizii serioase

Excelaţi la locul de muncă. Este un an prielnic vieţii profesionale, deci este momentul să construieşţi o fundaţie solidă pentru carieră. Alegeţi cu înţelepciune.

Anul personal 5: Anumite probleme depăşite

Probleme care trebuie depăşite şi dificultăţi de înfruntat. Nu lua nicio decizie importantă de modificare a vieţii în acest an, rişti să dai greş. Acesta nu este anul potrivit pentru a va asuma angajamente pe termen lung.

Anul personal 6: Oportunităţi mari

Schimbări pozitive în viaţă. O schimbare se refera practic la orice: de la căsătorie, de a avea un copil, până la a începe o afacere sau a cumpăra o casă. Este un moment pentru a prinde rădăcini şi a construi o viaţă solidă. Sunt mari schimbări aici, dar toate sunt bune.

Anul personal 7: Credinţa e pusă la încercare

Lucruri complicate, întrebări la care nu găsiţi răspuns. ”De ce eu?” va fi un latimotiv al existenţei voastre! Răspunsurile vor veni în stil mare!

Anul personal 8: Bune perspective financiare

Banii vor veni în abundenţă în acest an. Veţi găşi o slujbă bine plătită, o majorare de salariu, investiţii şi oportunităţi de afaceri! Succes total.

Anul personal 9: Succesul nu este departe

Anul succesului! Lucrurile bune sunt la orizont şi totul va merge ca pe roate în calea ta! Va fi un an cum nu ai mai avut niciodată!

Sursa: cespunastrele.roRecente

Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg