5 motive pentru un Rac este cel mai bun partener de viaţă. Pentru zodia aceasta, iubirea e totul

1 zodia rac cea mai iubioare jpg jpeg

Racul este un partener de viaţă extraordinar, fie că este vorba de partea feminină născută în zodia Rac, fie de cea masculină. Pentru Raci, iubirea este sentimentul suprem şi sunt singurii care reuşesc să iubească necondiţionat.

Un Rac îşi pune sufletul pe tavă fără să aştepte nimic în schimb. Iată 7 motive pentru care, dacă ai un Rac acasă, nu trebuie să-l mai laşi niciodată:

1. Racul te va proteja şi te va îngriji, până la moarte

Racul este partenerul perfect pentru orice afacere şi orice echipă. Un semn zodiacal care ar fi mai potrivit pentru a începe o familie cu el pur şi simplu nu există, notează zodiata.com

Iar aceşti oameni sunt plini de instincte materne şi atacă numai când cuibul lor este ameninţat. Poţi să lucrezi cu Racul, să dezvolţi o prietenie alături de el, să pui bazele unei familii. Totul va fi bine. Această persoană nu te va trăda niciodată.

Singurul lucru de care trebuie să ţii cont, dacă trăieşti cu un Rac este gelozia lui. Pe de altă parte, acest lucru nu este rău, el vrea doar să protejeze ceea ce îi aparţine.

Citeşte şi: Horoscopul pe final de 2019, cu Mihai Voropchievici. Peştii sunt iubiţi, sunt favorizaţi de rune

2. Face totul cu pasiune absolută şi iubire

Racul este semnul cel mai sensibil al zodiacului. Tot ce face este făcut cu dragoste, atât în minte, cât şi în inimă. De aceea aceşti oameni sunt atât de blânzi. De aceea sunt parteneri atât de buni şi de iubitori, atât de pricepuţi.

3. Racul este un semn zodiacal “de vis”

Adaugă la dragostea sa şi puterea imaginaţiei sale şi vei înţelege că Racul poate transforma viaţa oricărui partener într-un adevărat basm.

Racul nu va fi niciodată mulţumit de viaţa “normală”, el vrea să te supună, în mod constant, versiunii lor de viaţă de poveste. Şi te obligă să ieşi din zona ta de confort. Nu este ceea ce avem nevoie atât de mult cu toţii?

4. Empatia lor îi face cei mai buni prieteni şi iubiţi

Dacă ai nevoie de sfaturi, adresează-te unui Rac. Poate că îţi va spune ceva complet diferit de ceea ce ai aşteptat să auziţi, dar cel puţin va asculta şi va înţelege cu adevărat esenţa problemei.

Racul este capabil să se adapteze, să îi asculte pe alţii, să înţeleagă punctul de vedere al altcuiva. Ei sunt foarte înţelepţi, iar intuiţia lor îi face, de obicei, consilierii excelenţi.

Sunt cinstiţi şi îngrijiţi. În orice casă, oriunde apar, apare o aură de confort şi pace. Trebuie să spun cât de important este acest lucru în relaţiile personale? Racul este un partener în care poţi avea încredere.

Citeşte şi:  Anul 2020 aduce vremuri grele pentru aceşti nativi

5. Sunt oameni stabili

“Dacă se obţine uşor, probabil că nu merită”, crede Racul. Racul ştie că trebuie să se lupte toată viaţa, pentru ceea ce îşi doreşte.

Dacă există ceva complex şi incomprehensibil în calea Racului, atunci îl motivează să se mişte chiar mai repede. Racul nu renunţă.



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg