Află ce-ţi rezervă astrele la sfârşit de an!

1 75085 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul între 26 decembrie - 1 ianuarie.

BERBEC

Diplomate,îi vrăjesc pe toţi cei din anturaj,începând de luni. Situaţia materială şi relaţia sentimentală sunt bune,însă devin sensibile din cauza eforturilor şi a încercărilor de a-şi înţelege musafirii „programaţi” pentru Revelion. Celibatarele amână căsătoria,iar familistele sunt prea stresate.

TAUR

Amabile şi prietenoase,vor să dovedească tuturor cât de creative pot fi şi se pierd în amănunte nesemnificative. Vor descoperi că au mulţi prieteni buni,iar partenerul lor de cuplu doreşte din tot sufletul să i se dea atenţie numai lui. Majoritatea celibatarelor vor întoarce casa pe dos de Revelion!

GEMENI

Nemulţumite de intervenţiile amicelor în viaţa lor intimă,dar protejate de femeile mai în vârstă,Geminienele se decid să-şi schimbe atitudinea,iar multe vor să-şi schimbe şi serviciul. Nu se înţeleg nici cu partenerul de cuplu din cauza problemelor financiare,aşa că vor adopta un alt stil de viaţă.

RAC

Situaţia financiară e atât de stresantă,încât nu vor lua în seamă celelalte probleme ce vor apărea pe parcurs. Sunt cât de cât ferite de situaţii limită nativele care au relaţii cu străinii şi străinătatea ori care se află peste hotare. Celibatarelor li se reproşează că vor imposibilul de Revelion.

LEU

Energice şi dornice să se impună,trezesc animozităţi mai ales de Revelion. Nu vor ţine cont de niciun semnal de alarmă şi se afirmă,fără a ţine cont de intervenţii ori avertismente. Au tendinţa de a-şi considera partenerul de cuplu un soi de artist lipsit de pragmatism şi nu îi respectă deciziile.

ZODIA NOROCOASĂ-FECIOARĂ

Vor avea impresia că sunt exploatate de toţi cei din anturaj,iar partenerul de cuplu nu le susţine,ba chiar profită de situaţiile create de alţii. Unele native trebuie să facă controale şi analize medicale amănunţite,altele sunt sufocate de bârfele şi intrigile de care află fără să vrea. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte însă rapid pentru cele care au rude în străinătate,dar nici celelalte nu sunt ocolite de noi şanse materiale. Norocul cel mare constă însă în recăpătarea stării de sănătate excelente,care le permite să aibă o mai mare încredere în viitor. dar şi suficientă putere de  finaliza singure toate pregătirile pentru Revelion.

BALANŢĂ

Vor apărea şanse neaşteptate de a mai lucra şi pentru alte contracte. Discuţiile de la începutul intervalului cu partenerul de cuplu se transformă joi şi vineri în pasiune şi consens. Mai ales celibatarele vor trebui să suporte pagube din cauza prietenilor,iar familistele îşi sponsorizează copiii.

SCORPION

Deşi vor fi stresate de avalanşa de schimbări care intervine în viaţa lor,rămân optimiste,ba chiar primesc cu bucurie o grămadă de invitaţii pentru Revelion. Sunt conştiente că vor primi mulţi bani pentru că vor munci mai mult,dar nu le supără decât faptul că se „întâlnesc” rar cu partenerul iubit.

SĂGETĂTOR

Relaxate sentimental,vor face multe drumuri şi vor căuta noi activităţi în care să se implice. Îşi aduc aminte cu părere de rău de pagubele pe care le-au suportat din naivitate şi încearcă să fie mai dure. Cele mai multe native îşi planifică acum concediile şi speră să primească numeroase invitaţii.

CAPRICORN

Succesele profesionale şi financiare sunt maxime şi nu se mai pot plânge nici de disconfort sentimental. Sunt admirate,lăudate şi… escrocate. Celibatarele vor să se căsătorească şi vorbesc mult despre pretendenţii lor cu rudele şi amicii,iar familistele acceptă toate hachiţele partenerului de viaţă.

VĂRSĂTOR

Pentru că nu vor să renunţe la principii,conflictele cu partenerii de cuplu se pot accentua,fără să le afecteze însă performanţele profesionale. Cele ce deja s-au căsătorit sunt mai înţelegătoare,dar doar din punct de vedere erotic şi sentimental. Starea de sănătate e bună şi se consideră fericite.

PEŞTI

Lipsite de pragmatism,sunt în stare să renunţe la tot ce au „construit” cu greu,pentru a fi independente. Muncesc mult şi se lovesc continuu de limitări şi de opinii care li se par ciudate. Unele pun la cale excursii lungi,altele preferă să consulte medici specialişti,sperând că se vor revigora.Recente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg