Află tainele horoscopului karmic!

1 58674 original jpg jpeg

Încărcătura cu care vii din vieţile anterioare (Karma) îţi dă sensul vieţii actuale. Află cum influenţează trecutul viaţa actuală a fiecăruia dintre noi.

Berbec:21.03-21.04

Datoria karmică:autonomia

Berbecii au de trecut peste dependenţa de ceilalţi. Dificultatea lor de a se realiza prin forţele proprii le vine din vieţile anterioare şi este o sursă permanentă de nemulţumire. La tinereţe,cel mai mic angajament personal îi face temători. Ei contează pe ajutorul unei alte prersoane,frate,părinţi,prieteni,care să ia hotărâri în locul lor.

Lecţia actuală

În acestă viaţă,ei trebuie să devină independenţi în gândire şi în fapte,trebuie să-şi afirme curajul,personalitatea,capacitatea de a învăţa şi spiritul novator,fără să mai conteze pe ceilalţi. Trebuie să înveţe să spună adevărul,pentru că au o moştenire pozitivă din celelte vieţi în privinţa dragostei pentru semeni.

Taur:22.04-21.05

Datoria karmică:împăcarea

Tendinţa de a manifesta o permanentă revoltă interioară vine din vieţile anterioare ale taurilor. De la o atitudine prea defensivă,la tendinţa de a genera conflicte inutile,ei trăiesc toate consecinţele. Problemele legate de bani sau de sex pot umbri relaţia cu ceilalţi în prima parte a vieţii (până la 37 de ani).

Taurii tebuie să înveţe să iubească viaţa,să aprecieze bunurile materiale într-o manieră echilibrată. Dacă vor face asta,întreaga lor existenţă va fi plină de satisfacţii şi se vor simţi în siguranţă,ocrotiţi şi iubiţi. Urmînd calea împăcării,a liniştii interioare vor simţi că li se întâmplă cel mai bun lucru posibil.

Gemeni:22.05-21.06

Datoria karmică:comunicarea

Trecutul le-a fost orientat spre filosofie şi spre gustul aventurii în călătorii. În acelaşi timp,o tendinţă rebelă i-a făcut mai puţin sociabili şi aplecaţi spre credinţă. Gemenii au amintirea vieţilor recente şi de aceea fac totul pentru a-şi conserva libertatea. În acelaşi timp,îşi continuă drumul solitar,încercînd totuşi să fie sociabili.

Lecţia actuală

Învaţă să comunice cu ceilalţi,bazându-se pe tot ce au acumulat în viaţile anterioare şi aducându-şi astfel contribuţia la atmosfera armonioasă din jurul lor. De la 37 de ani,Gemenii simt nevoia de a face parte dintr-o sferă profesională corespunzătoare capacităţilor lor reale şi de a se înconjura de prieteni de calitate.

Rac:22.06-22.07

Datoria karmică:spiritualitatea

Din reîncarnările cele mai recente,racii au dobândit un caracter hotărît,dar prudent. În ciuda simţului practic şi a unei bune organizări a vieţii cotidiene,ei trăiesc o permanentă o nemulţumire sufletească. Vor mai multă dragoste şi atenţie,privesc viaţa ca pe o poveste care trebuie să fie neapărat frumoasă şi plină de oameni devotaţi lor.

Racii trebuie să înceteze să gândească prin reguli şi să accepte că viaţa nu este aşa cum o imaginează ei. Trebuie să-şi dezvolate intuiţia,puterea de accepta necunoscutul,noul,de se detaşa de prejudecăţi şi raţionamente care nu au legătură cu viaţa reală. Astfel,se vor apropia de viaţa spirituală.

Leu:23.07-22.08

Datoria karmică:afirmarea personală

În vieţile trecute,Leii au cultivat spiritul de echipă şi gustul libertăţii. Dar în ciuda numărului mare de prieteni şi a unei existenţe plăcute,ei au omis să se afirme ca personalitate. În această viaţă,li se pare o nedreptate să fie singuri şi lipsiţi de ajutor. Iată de ce Leii învaţă repede să nu asculte de nimeni altcineva decît de ei înşişi.

Lecţia actuală

Leii învaţă acum să se realizeze. Fie punându-şi în valoare ideile şi talentele,fie printr-un angajament afectiv loaial. În raporturile cu ceilalţi trebuie să evite să pară intransigenţi şi revendicatori. Ei câştigă forţa de a medita asupra puterii lor creatoare,a inventivităţii. De la 37 de ani,încep să simtă că s-au realizat în direcţia dorită.

Fecioară:23.08-21.09

Datoria karmică:răbdarea

Dacă în vieţile anterioare,Fecioarele erau mereu grăbite să-şi atingă scopurile,uitând adesea de cei dragi,acum lucrurile stau exact pe dos. Nimic nu se poate face în grabă,totul trebuie să treacă prin filtrul gândirii şi prin etapele fireşti. Fecioarele câştigă în această viaţă o experienţă dură,aceea de a ordona,de a lucra meticulos,fiecare realizare.

Viaţa prezentă este dată pentru ca Fecioarele să înveţe să preţuiască valoarea dragostei şi a familiei. De multe ori prea critice,intransigente,au dificultăţi de relaţionare cu cei din jur,chiar dacă nu fac nimic din răutate sau egoism. Spiritul lor justiţiar trebuie îmbinat cu analiza nuanţată a faptelor.

Balanţă:22.09-22.10

Datoria karmică:generozitatea

În viaţile recente,Balanţele au învăţat încrederea,curajul şi stăpânirea de sine. Spiritul de competiţie a lăsat urme în comportamentul actual. La tinereţe,au o bună impresie despre ele şi cred în forţa lor de a reuşi. Dar după 37 de ani,odată confrunate cu dificulţăţile,riscă să devină invidioase şi decepţionate de eşecuri.

Lecţia actuală

Cultivarea amabilităţii şi a toleranţei şi,mai ales,recunoaşterea limitelor proprii va permite nativilor acestei zodii să progreseze. Preocupările artistice,sportul,activităţile de caritate pot fi calea de reuşită. Începând de la 37 de ani,ei vor realiza că împlinirea dorinţelor materiale nu le aduce fericirea.

Scorpion:23.10-21.11

Datoria karmică:loialitatea

În viaţile anterioare,Scorpionaii erau preocupaţi de propria imagine şi de felul în care sunt apreciaţi de ceilalţi. În ciuda talantelor lor artistice şi creatoare,ei nu acordau nici o importanţă celorlalţi. Nevoia de a stârni admiraţia şi de a domina,i-au focut să devină egoişti. În viaţa actuală,după 37 de ani,se concentrează pe spiritul şi munca în echipă.

Renunţând la mândrie şi la nevoia de se afirma cu orice chip,ei dezvoltă ideea de fraternitate,altruism,deschidere la ideile novatoare şi încredere în oameni. Aşa începe un nou ciclu,adaptându-se noilor date,acelea care îi permit să aspire la fericire,fără să aştepte glorie şi recompense.

Săgetător:22.11-20.12

Datoria karmică:integritatea

Vieţile trecute i-au protejat pe nativi atât în plan social,cât şi în plan personal şi le-au permis să cunoască toate faţetele fiinţei umane. Ei au învăţat mult cercetându-i pe ceilalţi. Tot ce au achiziţionat în plan spiritual vine din curiozitate,prietenie şi umor.Afectiv însă,au fost superficiali.

Lecţia actuală

Săgetătorii trebuie să înveţe acum să spună clar ce gândesc,să nu promită decât ceea ce pot face şi să nu mai încerce să ţină cont de toate părerile celor din jur. În jurul vîrstei de 37 de ani,se vor angaja dezinteresat în relaţiile cu oamenii,vor fi atenţi la spusele celor apropiaţi şi vor deveni generoşi.

Capricorn:21.12-19.01

Datoria karmică:maturitatea

Într-o viaţă anterioară,Capricornii au petrecut mult timp protejându-se şi amânând lucrurile importante pentru mai târziu. Iată de ce în viaţa actuală se comportă copilăreşte în faţa aspiraţiilor sociale sau a responsabilităţilor. Din trecut le vin lipsa de maturitate,emotivitatea puternică şi sensibilitatea.

Capricornii încearcă să-şi dezvolte responsabilităţile socoale şi profesionale. Ei trebuie să dea un sens vieţii,să accepte să trăiască pe propriile picioare şi,mai ales,să ţintească sus. Trebuie să-şi stăpânească emoţiile şi suspiciunile,să-şi cultive dorinţa de a accepta confruntările vieţii cu realism.

Vărsător:20.01-18.02

Datoria karmică:detaşarea

Reîncarnările anterioarea le-au permis să profite din plin de plăcerile lumeşti. De la cele mai fragede vârste,le-a plăcut să mănânce,să ducă o viaţă îndestulată şi plină de aventuri amoroase. Acum,au mari dificultăţi în a păstra aceste lucruri,pentru că a început pentru ei procesul de renunţare.

Lecţia actuală

În această viaţă,ei trebuie să accepte să înveţe detaşarea de toate acestea-buneri materiale şi parteneri puternici – şi să dezvolte discernământul. După 37 de ani,vor trebuie să accepte pierderile materiale şi nesiguranţa. Cel mai important pentru ei este să nu datoreze nimic nimănui.

Peşti:19.02-20.03

Datoria karmică:frumuseţea

În trecut,Peştii au trăit doar pentru a profita de bunurile materiale şi pentru a-şi dismula această înclinaţie sub pretextul pasiunii pentru frumos. Firi profund materialiste,au fost însă suficient de inteligenţi să-şi ascundă pornirile şi să lase impresia că iubesc tot ce este frumos şi generos.

Din vieţile anterioare au păstrat interesul pentru creaţie şi pentru lucrurile frumoase. Acum însă ei învaţă detaşarea de valorile materiale şi aplecarea spre cele spirituale şi artistice. Peştii,indiferent de vârstă,se străduiesc să aducă în viaţa lor frumuseţea şi să o împartă cu cei dragi.Recente

596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg